Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 31 Guests are viewing this topic.

teocharis

e ordin politic sa se deschida centura Sebes la 1 Dec chiar daca lucrarea nu va fi terminata.

cosss

IMPREGILO
imi cer scuze daca sunt prea multe poze

dorum

da...deci Impregilo aproape nimic intr-o luna....

Ionut

Quote from: cosss on October 12, 2013, 03:39:16 PM
imi cer scuze daca sunt prea multe poze

LOL. Pai asta sa fie problema. Cand ne-am vaitat noi de prea multe poze? Este foarte bun efortul tau, multumim mult! Se vede "progresul" foarte bine.

simotm

Quote from: teocharis on October 12, 2013, 02:46:39 PM
e ordin politic sa se deschida centura Sebes la 1 Dec chiar daca lucrarea nu va fi terminata.
eu as propune sa mai avem o zi nationala ca si 1 dec ,asa pe la mijlocul verii , ca sa fim siguri ca de cel putin 2-3 ori pe an inauguram si noi ceva -de 1mai(sau pe-aproape) si de 1 dec se chinuie in fiecare an sa gaseasca ceva de inaugurat sau mai bine zis sa amane inaugurarile pana la aceste date

Goldmund

Astfel de comparatii sunt foarte interesante, chiar si pentru MT sau pentru cei de la CNADNR. Tin-o tot asa, cosss!

schluppi

Am parcurs astazi sectorul Traian Vuia - Balint din A1 si Balint - Lugoj din A6.
Pe A1 lucrari avansate. Se asterne stratul de uzura pe portiunea ramasa (aprox 10 km, se poate termina in cateva zile, cu tot cu marcare). In general lucrare solida, bine facuta, cu materiale de calitate (apreciere personala), cu urmatoarele observatii: finisajele la supratraversari (betoanele) lasa de dorit. In zona Nevrincea, vizibil doar de pe supratraversarea de la Nevrincea, eroare de aliniament (s-a mai discutat) evidenta. Nu o pot intelege, avand in vedere profesionalitatea cu care au fost executate celelalte lucrari. Urmeaza imagini. Cele de pe A6 pe topicul dedicat.

Archi

Legat de acea "graseala de aliniament" pot spune ca este absolut insesizabila la volan. Trust me!! :)

Ionut

Superbe poze!!! Big like! :cheers:

Nu e greseala acolo, asa trebuie facut - daca sunt linii drepte prea lungi te ia somnul la volan (plictiseala). Plus ca de la volan abia daca se simte acel S. Din poza este senzatia ca acea curba e stransa, e greseala. Dar nu e. :)

schluppi

Este clar ca cel de la volan nu sesizeaza acea usoara deviatie. De aceea si sustin ca este o greseala. Linia ferata de alaturi este perfect dreapta. Sa fie aceasta singura problema si ma declar multumit.

Ionut

Pai pe calea ferata este mecanic de locomotiva (sau cum se numeste - scuzati ignoranta). Omul este profesionist. Si e unul singur. Pe sosea sunt mii de idioti neprofesionisti care se cred Vettel sau Schumacher. N-are treaba CF cu autostrada. Nu poate fi greseala de aliniament din simplul motiv ca axul autostrazii este trasat de profesionisti (topografi parca se numesc) cu GPS si alte scule moderne. E drept, e o sansa mica de tot sa fi fost bauti sau ceva. :lol: (Glumesc.)

S-a mai discutat. Pe A2 de exemplu sunt muuuuuulti km SUPER drepti. Te ia somnul imediat... nu e nici relief denivelat, e belea, ffff periculos. Asa se proiecteaza din start unde sunt zone prea drepte.

iuli

Legat de somn, incercati sa conduceti de la Budapesta pana la Szeged pe autostrada si ai MARI sanse sa adormi... Drum perfect drept, fara nicio curba, fara nimic sa vezi nici in stanga nici in dreapta, fara pasaje, viaducte, NIMIC...

Revenind, sa presupunem ca topografii erau niste Dorei si au fost muci, degeaba... utilajele au si ele GPS si nu gresesc nicio virgula.
Asa a fost planul si gata! Get used to it!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

..."greseala de aliniament" e cam prea precisa....drum drept - curba cu raza foarte mare - drum drept...
o mica greseala eu zic ca ar fi serpuit drumul...something like  ""pisatu' boului"", scuzati expresia :)
deci si eu zic ca asa a fost proiectul...

Pe de alta parte multumim muuult  schluppi de poze...mi-am propus sa merg si eu sa o strabat de la sanovita la dumbrava si invers...sa vad daca ajung maine... :)

and btw...miercuri cand am fost la Sanovita, am vazut ca au improscat taluzurile cu un amestec de rumegus si samanta de iarba umed...am luat un pumn acasa si l-am pus in ghiveci...gazonul din ghiveci are deja 2 cm si creste vazand cu ochii :)