Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adrian.TM

^^

DJ 691 de la Timișoara până la autostrada A1 a fost refăcut recent la 4 benzi, cred că e de un albastru.

Mulțumesc!

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

vancouver

Multumesc pentru aprecieri. Am avut o perioada foarte aglomerata si pierdeam ore in sir cu forumul. Numai renuntand complet, inclusiv sa citesc postarile, am putut sa-mi vad mai bine de ale mele. Am ramas conectat doar via ssc, unde se scrie mai putin. Dar acum am din nou un pic de timp liber si incerc sa ma ocup macar de harta, in rest imi propun doar sa citesc, fara sa mai scriu.

Urmeaza sa trec si A0 si podul Brailei. Sa-mi spuneti daca am mai uitat si vreun alt drum recent inaugurat.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

bZ1-

eu te-am mai vazut raspunzand scurt si la obiect pe youtube la unele filmari si-mi placea ce scriai (sanse mici sa fie un alt vancouver pasionat de infrastructura, sper sa nu gresesc sau sa confund), poate mai si scrii ca nu scriai rau  :lol:

Bonzo Madrid

Salut,

Pe DN21 intre Baraganu si Insuratei stratul de asfalt este raschetat foarte putin. Se poate circula cu 80-90 dar e zgomotos, fara marcaje.

Stratul de asfalt de pe podul de la Braila este OK pe sensul catre Tulcea, dezastru pe sensul celalalt catre Braila, banda 1 fiind blocata cu balize. Sunt cocoase de asfalt adunat la margine.

epuru

Quote from: Ionut on June 20, 2024, 06:03:38 AMBine ai revenit, dacă ai revenit. Oricum, mulțumesc pentru actualizarea hărții!

@Ionut se poate face ceva cu pagina pentru harta calitatii drumurilor? Sa fie harta mai mare si mai practica. In formatul actual este mult spatiu irosit pe un monitor cu format standard 16:9.

Multumesc!

Ionut

Hm nu mă pricep eu să îți răspund.
Poate @cristi5 sau @RobertH? Mulțumesc!

BIGRED1984

Harta are o rezolutie mult mai mare, trebuie doar sa deschideti imaginea in alt tab. (right-click+ Open image in new tab)
Sau utilizati direct linkul pozei (+ mariti cat aveti nevoie ...sau doar click si se face rezolutia maxima)

bgd77

@BIGRED1984  problema pe care o raporteaza @epuru  nu e la imaginea cu calitatea drumurilor, ci la site-ul echivalent: https://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html

Dar am verificat si eu site-ul pe mai multe browsere si imi apare ok, adica partea alb de jos ocupa maxim 1/3 din ce se vede in browser, poate chiar mai putin.

BIGRED1984

ok, in cazul asta ..poate ajuta un prtsc cu ce vede si mai multe detalii tehnice, ca si pagina pare ok

bgd77

Vezi mai sus ca a pus un printscreen, la el jumatate din pagina ii este acoperita de zona alba de jos.

epuru

Am pus printscreen deja. Monitor 27" cu rezolutie 2560x1440. Zona alba mult prea mare, spatiul fiind irosit.

La fel si pe telefon. O gramada de spatiu alb.

Pagina https://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=7/46/25 ar trebui sa fie mai "responsive" in functie de diagonala/rezolutie iar harta sa acopere mai mult din suprafata paginii.

BIGRED1984

da, ok. .finally... m-am prins care e treaba, tu ai pus poza pe postimage nu imgur, iar eu nu o pot vedea, e un site pe blacklist pe calc-ul meu. 
depinde acum de resursele de timp ale adminilor paginii ..daca merita sau nu investitia de timp in optimizare

daruk

Salut!

M-am apucat să fac niște modificări la codul sursă pentru afișare.
În funcție de cum am timp liber... Cred că pe săptămâna viitoare pot să am un update gata de testare/aprobare pe github.

daruk

Am deschis un pull request pe github.

Variantă mobil

Și pe desktop