Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

somebody902

DN11 Limita jud. BC-CV - Onesti este clar albastru. A fost asfaltat precum celelalte portiuni.

pasadia

Asta am specificat și eu de mai demult. Dar totuși porțiunea serpentinelor trebuie să rămână cu roșu, acolo nu au intervenit deloc (nici măcar cu marcaje noi).

supremealex

DN17 Suceava - Pojorata merge retrogradat la verde cel mult combinat si cu albastru pe alocuri (???). Ar trebui reinoita suprafata de rulare, fiind o situatie asemanatoare ca la Tg. Frumos - Iasi. Tot mai multe fisuri, mici gropusoare (dar rare momentan), marcaje care s-au mai sters sau rosturi proaste la poduri. Ultimele s-au aratat a fi cele mai enervante la ultimul meu drum pe directia asta.

epuru

Quote from: epuru on December 21, 2019, 04:12:49 PM
Va salut! Am o neclaritate si sper sa ma lumineze cineva.

https://goo.gl/maps/Dpws86Svy3Jcnhao9
Conform google street view cu imagini din iulie 2018 https://goo.gl/maps/7putTtS3u7ZuAuFk8 segmentul DJ151 dintre Ludus si Rosiori apare asfaltat.

Raspund tot eu. Am trecut ieri pe micul segment DJ151 Ludus-Rosiori si asfaltul este foarte bun. Se poate promova segmentul la culoarea verde.

gruiarew

Salut. Sibiu - Chișinău pe unde recomandați? Prin Onești sau prin Tecuci? Mulțumesc anticipat!
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Allex

Si-si... Cred ca traseul optim ar fi Sibiu-Onesti-Adjud-Tecuci-Crasna-Albita -> Chisinau.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

gruiarew

Mulțumesc. E drum de agrement, căscat gura, poze etc. Nu e de ajuns la oră fixă. Planul e să fie cât mai lejer.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

somebody902

DN 2 Motca - Vadu Moldovei este proaspat asfaltat si marcat. Albastru ca restul drumului dinspre Roman.

rota

A lansat CNAIR prin CESTRIN doua harti prin care soferii pot vedea starea drumurilor in timp real:

1. Harta care prezinta situaţia drumurilor naţionale  LINK HARTA

2. Harta risc inzapezire  LINK HARTA

mihail75

pentru ca am fost chiar azi, DN24D este exact invers fata de harta din iulie: sectorul Barlad-Bursucani e de galben, in timp ce Bursucani-Galati e verde (la limita), fiind reasfaltat, dar pastrand din denivelarile originale.

dr4qul4

un mic update (referinta e la harta osm):
- DN2, cativa km dupa Adjud, acostamentul s-a cam lasat. Pe harta e albastru si va ramane asa pentru ca e vorba doar de vreo 10 km. Dar tb tinut sub observatie. Banda de circulatie este ok.
- Radauti - Gura Humorului: DN2E ar trebui galben peste tot. Nu are gropi, are cateva portiuni cu multe petice si crapaturi, dar si cateva portiuni destul de bune. Nu vad rostul de a avea 2 bucatele rosii, pentru ca nu e nimic de evitat.
- Gura Humorului - Tg Neamt - Piatra Neamt- Cheile Bicazului-Lacul Rosu: nu prea am vazut albastrul ala de pe harta, dar este un drum bun si ramane cum e acum (verde+albastru)
- DN12C Lacul Rosu - Georgheni este tot drumul de galben. Portiunile de rosu sunt exagerate. Nu sunt gropi mari (sunt cateva portiuni unde a sarit stratul de uzura) si poate fi parcurs fara nici un fel de probleme. 
- DN12. Gheorgheni - Chichis. Nu prea pare de albastru. Mai degraba un verde ca are mici defecte pe margini, iar marcajul e cam sters.
- Drumul catre Lacul Sf Ana DN11C (pe maps apare tot DJ113) a fost asfaltat acum 2 ani de CNAIR. Insa stratul de asfalt e foarte subtire. Chiar si asa Nu e de rosu. Are portiuni de verde, dar si portiuni de piatra cubica, placi de beton si chiar un podet cazut unde se circula pe pamant. Dar portiunile sunt destul de scurte, nu au gropi mari si se pot traversa fara probleme. DJ113A este impecabil (pe harta e verde). E pacat ca cineva sa nu mearga la lacul Sf Ana din cauza unei culori pe o harta.
Voi modifica eu pe OSM.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Dan74

Pe perioada sarbatorilor de iarna am parcurs mai multe drumuri, mai jos precizez doar ce am sesizat diferit fata de harta:
- DN75 are portiuni de asfalt nou care se intercaleaza cu portiuni de asfalt vechi, denivelat si chiar cu gropi (in Bistra asfalt nou apoi pana in Lupsa asfalt vechi ca in Lupsa sa fie din nou asfalt nou). Asfaltul vechi are zone unde este peticit rezonabil iar alte zone sunt peticite prost. Zona de la barajul Mihoesti arata cel mai bine in ultimii ani, am sesizat ca fisurile dintre placi au fost plombate cu bitum, ca si calitate e undeva intre rosu si galben. In schimb portiunea din jud. Cluj dintre Lungesti si intersectia cu Moldovenesti consider ca trebuie modificata cu rosu.
- DJ 185 Ocna Sugatag - Harnicesti (legatura dintre DJ109F si DN18) este denivelat dar nu are gropi, clar nu este de rosu, ci merita galben;
- DJ 109F intre Feresti si Ocna Sugatag (portiunea galbena) are asfalt bun, mai repede de verde, dar nu are marcaje;
- DN 19 pe o portiune de vreo 4-5 km dupa Livada spre Orasu Nou este destul de denivelat (placi de beton cu asfalt peste ele);
- DJ 186 consider ca merita rosu, (eu l-am parcurs pe portiunea Vadu Izei - Dragomiresti) mentionez aceasta deoarece s-a discutat mult despre el.
La final precizez ca m-a impresionat DN18 in zona pasului Gutai, cine merge in concediu prin zona merita sa parcurga serpentinele.

vancouver

DN 1B Mizil Buzau arata ba asa (cam 70% din distanta):

ba asa (restul de 30%, portiuni intercalate):

Adica galben in general, cu zone de verde-albastru. Pe harta as pune galben, pana nu refac macar 80-90% din drum. Oricum nici zonele reasfaltate nu sunt perfecte, se simt denivelari usore si urmele de camioane. Cand ajungi mai apoi pe DN2 afli ce inseamna albastru.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

rizelgeorgel

Salutari! Ati putea va rog tare frumos, sa mai updatati harta de la pagina 1, pentru a putea avea o harta generala a calitatii drumurilor si offline, ca poza? Va multumesc frumos!

vancouver

Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.