Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

voicul

Aplicația care îi ajută pe șoferi să ocolească gropile

O nouă aplicaţie care detectează gropile din şosea a fost inventată de un tânăr din Iași. Șoferii care descarcă aplicaţia trebuie să-şi fixeze telefonul pe bordul maşinii si astfel sunt înregistrate, automat, toate denivelările de pe drum. Pentru a fi cât mai precisă, aplicaţia are nevoie de cel puţin 500 de utilizatori

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sci-tech/Auto/Aplicatia+care+ii+ajuta+pe+soferi+sa+ocoleasca+gropile

TibiV

Sa numaram cati cetateni (de toate natiile) au inventat apa calda ?.... ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Zimox

Cineva are informații despre sectorul de drum DN 2L Soveja - Lepșa ? Studii de fezabilitate, inceperea lucrărilor?
!

rcata20

Va rog spuneti-mi si mie in ce stare este in momentul de fata DN21A Tandarei - Baraganul

ovideatza

Eu nu stiu sa fie vreo reabilitare pe acolo fata de harta... Mergi pe la Viziru, e f bun drumul (mai apare cate un radar uneori). Apoi fie pe DN3b fie spre Harsova.

salman rushdie

DJ 504 este in lucru, ma refer la sectorul din Teleorman! Se asfalteaza dupa Cernetu pana la limita cu Giurgiu iar sectorul Alexandria-Tatarastii de Sus a intrat in reabilitare, largire si construire de rigole.

Dan74

Portiunea dintre limita celor 2 judete si Putineiu nu se asfalteaza?  Daca acea portiune ramane nesfaltata sectorul din Teleorman se termina in camp.

Raducu Popa

Piatra Neamt - Roman poate fi trecut in totalitate cu albastru. Noaptea trecuta astfaltau ultima portiune, de vreo 2 km, urmeaza marcajele....
Astazi intre Sovata si Praid, se asterna un nou strat de astfalt, cred ca si aici poate fi trecut cu albastru.

cristi5

^ Le-am pus in tabel dar de obicei cand nu sunt marcaje nu e inca de albastru pe RRQM. Pe OSM calitatea se refera strict la suprafata de rulare, deci cand le va veni randul le pun albastre. Poate pana atunci le si marcheaza :)

travelA10

DN15D este destul de valurit in apropiere de Vaslui.

captiva

DJ211A in Braila, de la Bordei verde la Viziru (portiunea care acume  cu rosu pe harta) e de galben (chair spre verde pe multe portiuni).
DN2C Slobozia-Buzau - prima cincime (pana la Grivita) e de galben, nu de rosu. Mai incolo nu am fost.

vancouver

DN2C este exact ca si alte drumuri care au asfalt fara gropi, dar totusi sunt de rosu. Oricine aflat in tranzit ar lua-o pe acolo isi va injura propria decizie. Este exact la fel ca DN67D. Culoarea rosie la aceste drumuri inseamna: NU O LUATI PE ACOLO decat daca chiar aveti treaba in zona. Intre timp avem oricum o culoare pentru drumuri complet distruse, culoarea maro.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

mariuskl

Doua mici update-uri:

DN17B de la Poiala Largului pana la Poiana Teiului (7 km) au fost reasfaltati in ultima saptamana, mai trebuie facute marcajele. Din ce am auzit pe statie cat eram pe drum, am auzit ca sunt planuri de asfaltare pana la limita cu judetul Suceava, aproape de Brosteni. Va mai tin la curent in functie de informatiile pe care le mai aud.

De la DN79A (Varfurile - Chisineu Cris) merge la un moment dat un drum judetean de la Buteni pana la Siria (DJ792C), nu va aventurati pe acolo, mergeti pe drumul lung pana la Sicula si abia apoi coborati la Siria. Pe harta pare varianta mai scurta, dar e drumul mai rau.

Si vin si eu cu 2 intrebari. DN18 de la Iacobeni la Moisei e chiar atat de rau ? Adica mna, am vazut si ceva poze de pe google maps, nu e cel mai bun drum, dar nu parea dezastru. S-a rupt si mai tare drumul intre timp ?

Si a doua intrebare e legata de DN2D de la Focsani la Targu Secuiesc. Stiu ca pana la Lepsa era facut tot drumul, dar de la Lepsa pana la Targu Secuiesc e problema mai mare. Pe harta il vad cu albastru, dar n-am gasit niciunde o filmare buna cu acest drum. E totul ok pe acolo, se poate merge lejer ?

(Multumesc anticipat, indiferent de raspunsuri)
Mereu pe drum

crystalcos

DN2D Focsani-Ojdula este impecabil pe toata lungimea