Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași

Started by Ionut, September 18, 2011, 12:22:22 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 6 Guests are viewing this topic.

Ionut

Digi24 a fost permanent cu noi... tot drumul. Pe Kiseleff au fost televiziuni. Europa FM parca a dat la fiecare ora. E drept ca a cazut cam prost cu nunta...

voicul

Statul paralel ... special a pus-o azi.  :lol:

Digi are mai multe reportaje intradevar.

Ionut

Si acum la 10 seara am vazut la Digi24. Imediat dupa nunta regala. Eu zic ca trebuie sa fim multumiti daca marsul nostru a fost stirea nr. 2 a zilei dupa nunta. Noaptea muzeelor a intrat pe locul 3, dupa mars. :)

Silviu 1

Felicitari tuturor celor care v-ati implicat si ati participat la acest mars! Ne-ati reprezentat in demersul vostru pe toti cei de aici de pe forum care abia asteptam orice poza cu progresele de pe santiere sau orice alta stire ce noi speram sa fie de fiecare data datatoare de speranta. Sper ca demersul vostru a ajuns la urechile celor responsabili si vor trece si la fapte, ca de vorbe, planuri si schite suntem satui. Sunteti un exemplu si jos palaria! Felicitari!

horatiu.cosma

E frustrare mare după ce respectul autorităților pentru niște oameni faini veniți de la sute de km distanță a fost sub orice critică. Dar măcar mesajul protestatarilor a fost auzit, sperăm să se miște ceva, cel puțin de ochii opiniei publice.

alin_simeriaveche

Pe mine m-a uimit atitudinea celor din guvern si intreg aparatul lor de a pune piedici protestului. Prea pe fata. Controale in trafic, jandarmi, etc

Europiu

De ce te-a uimit, Aline? Nu este exact in spiritul a tot ceea ce fac de ani buni incoace?

Controalele alea "erau chiar justificate pentru ca s-au anuntat atatia participanti suplimentari la trafic" (le-am pregatit un text!).

Pe mine ma mira ca nu s-a intrat (inca?) tare in organizatori: "ONG-uri sorosiste care vor raul tarii" sau asa ceva...

The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

Ionut

Am filmat din drona și cu dashcam. Cronica video a evenimentului va urma... e mult video de procesat. Dar se rezolva. Pana atunci o sa va pun poze azi, capturi de pe video.

Ionut

De la bord. Doar cateva masini din capatul coloanei. Imediat dupa plecarea de la Tisita.

Ionut

Focsani. Aici si la Buzau am fost asteptati de mascati.

Pun doar cateva capturi de la Focsani cu giratoriul de intrare. LA FIECARE intersectie era politie.

Ionut

Intrarea in Buzau. Orasul meu blindat. 4 (PATRU) masini de politie la nord si mascatii la sud cu alte masini de politie. Nu se putea intra in oras.

^^ Bonus. Podul de la Maracineni (in reabilitare capitala).

Ionut

Imediat dupa pod se intra in oras. Aici sunt mascatii (ultima poza).

Ionut

Intrarea in Voluntari. Ne-au pus in coloana compacta si am mers pana in Victoriei, cu mult cantec, in coloana.

Ionut

Intrarea in Voluntari. Zona Metro.

Ionut

8) A venit Moldova in Bucuresti. Sa punem steagul, zic. :lol: