Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași

Started by Ionut, September 18, 2011, 12:22:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

Ai văzut tu AC pe site-ul MT?

ncb

Cristian Pistol pe Facebook

QuoteA fost semnat astăzi contractul pentru construcția ansamblului de #poduri peste #Prut, la #Ungheni!
Antreprenorul  (NESS PROIECT EUROPE SRL) are la dispoziție 151,68 milioane de lei (fără TVA) și lei fără TVA și 24 de luni (6 luni proiectare și 18 luni execuție) pentru construcția acestui obiectiv.
Ansamblul de poduri care va face legătura între #România (judetul #Iași) și #RepublicaMoldova (Raionul #Ungheni) este format din două poduri paralele cu tablier mixt otel-beton și grindă continuă (un pod pentru fiecare sens de #circulație).
Cel mai lung dintre cele două poduri va avea aproximativ 260 m.
Pe teritoriul României, ansamblul de poduri va fi construit in continuarea #A8 (autostrada #TârguMureș – #Iași – #Ungheni).
Contractul este finanțat prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (#CEF)

RaduG

Practic din Aprilie 2025 ar trebui să apară primele utilaje în teren. Iar ceva mai devreme ar trebui să apară organizarea de șantier.

GIV

practic de cand se vor da oil (oil santier / oil lucrari) :)

naivu

NESS PROIECT, fiind un nume de care nu am mai auzit pe forum, m-am uitat diagonal pe site-ul lor și nu am remarcat în portofoliul nici infrastructură rutieră nici poduri, par să aibă succes la construcția de ... penitenciare! Știe cineva mai multe despre ei? Credeți că, măcar teoretic, are capacitatea de a începe și duce la bun sfârșit șantierul? Îmi cer scuze că sunt cârcotaș în avans și fără o documentare serioasă!

alexandru26

Ness Proiect a lucrat la renovarea unei unități militare din București

hummingbird

Lucrează Ness și la Spitalul Regional Iași, la faza 1 (excavații, pregătire teren,etc)

Stef

Din ce am văzut eu la ei pe șantierul de la SRU Iași și pe QuickWins-urile Crasna-Bârlad de pe CF nu cred că ar trebui să ne facem griji. Cred că principalele griji vor fi cu organizarea de șantier transfrontalieră UE-nonUE.

GIV

asta cu uitatul pe site..  oricine e de bun augur..

pe cealalta parte avem pizza aktor tirrena scavi rizzani.. corsan corviam...  si la bosniacii de la margina scrie frumos... toi au siteuri misto si siteul mt e ok.. .dar cati si au facut traba?

voicul

^Ionel Scrioșteanu vizită pe locul viitorului șantier al podului peste Prut

kitsune

Erată la afirmația de mai sus: este vorba de un selfie al unui nene, cu fața lui pe 99% din ecran. Se vede ceva vegetație pe fundal și puțină apă.
Trebuie să recunosc că nu am dat drumul la video, îmi repugnă stilul ăsta narcisist de a filma.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

roberthpop

Mai putin si vine altul la coordonare Autostrazi in MT.Probabil un alt actoras.
Roberth Pop

RazesIesean

Si cum a ajuns el acolo, tot pe DJ-ul ala care este in aceeasi conditie de cand mergeam cu mosneagul la pescuit la Jijia si Prut acum 20 de ani?
De abia astept sa se termine podul si sa vezi cum raman autotrenurile si turismele la o mica ploaie impotmolite pe DJ 249.
Si daca ajung la Iasi sa vezi coloana pe Splai pana ajung la Metalurgie si apoi spre Calea Chisinaului care e blocata cam 50% din timp.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

horatiu.cosma

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/sute-de-milioane-de-euro-destinate-judetului-tulcea-ar-putea-fi-blocate-de-ue-din-cauza-neregulilor.html?utm_source=referrer&utm_medium=cross_extern&utm_campaign=G4Media_hp

Turcii ăștia ACER Proje care pare că dau hârtie igienică "de aur" pe post de experiență similară la licitații în România apar și la licitația de la podul peste Prut.

mirceaeliade

^La 27:15. S-ar putea sa se anuleze licitatia asta cu Ness daca CNAIR isi face treaba: