Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași

Started by Ionut, September 18, 2011, 12:22:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

bim14

UAU! Au dat drumul la piloti. Sa fie intr-un ceas bun si sa speram ca in 10 ani vom circula de la Prut pana la Tg, Mures si mai departe pana la Oradea numai pe autostrada!
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

hvm

@bim14 sunt dispus sa pariez 1000E ca nu o sa sa intample. Singura șansă ar fi sa ajunga atat PM cat si la MT cineva din Iasi.  Oricum m-am prapadit de ras gandindu-ma ca sunt aproape sigur că ala mic al meu o sa ia permisul inainte de a avea noi o legatura continua pe A/Dex de la granita cu Moldova pana la cea cu Ungaria peste Orientali.. Si el mai are 1 an de gradinita in momentul asta...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

GIV

cum de au indraznit la lucreze la piloti fara ac? :o

roberthpop

Poate sunt piloti de testare...
Roberth Pop

Stef

La Boiștea, în jud. Neamț, apare pe Sentinel ceva decopertare, mă gândeam că au început niște relocări de utilități, așa că am dat o fugă. Alarmă falsă, în principiu. Se îngroapă niște țevi de apă, care trec și pe sub viitoarea A8, dar pare că n-au nicio legătură cu autostrada, adică cred că abia se instalează rețeaua de apă și nu pare a fi vorba despre o relocare.

bim14

@hvm, nici eu nu-s optimist, dar sunt lansate acum in lucru atat de multe loturi incat nu ne ramane decat sa speram. Pe de alta parte, fiind atat de multe loturi incepute, vor trebui finantate si finalizate, astfel pentru A8 montan nu vor mai fi bani. Dar in maxim 5 ani, tot ce e in executie acum ar trebui sa fie gata, deci vor fi nevoiti sa le dea de lucru constructorilor si astfel ne vom trezi ca vor fi atacate cele 4 loturi ale sectorului montan din A8. 
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

derby

"Singura șansă ar fi sa ajunga atat PM cat si la MT cineva din Iasi."  :lol:
Mi-a placut asta pentru ca e chiar adevarat. De fapt n-ar strica un iesan de-al nostru nici la Cotroceni si pe la Comisia Europeana pentru ca e nevoie de cineva subiectiv care sa mai finanteze acest proiect in situatia financiara actuala.
Cu atat mai trista toata campania aceea de a omora A13, in frunte cu asociatiile moldovenesti care "vor autostrada". Inca ar mai fi fost fezabil ca in 2030 Iasiul sa fie legat la reteaua europeana de autostrazi avand in vedere ca ne place sau nu la Oituz e cea mai mica si facila trecere din tot lantul carpatic. Dar aia e, acum speram la A8 gata pana prin 2050 macar O:-)

dumbravaandrei

Daa... cum sa nu... cat a fost marele iesean Fenechiu pe la MT a duduit A8 si infrastructura rutiera prin moldova...
Sa mai zic ceva si de ong-istii ieseni care au avut functii de consilieri? Dupa atatia ani, nici macar sf-urile nu-s gata.

dargauda

Aci ce sa intamplat? Lipseste breteaua de intrarea spre Ungheni(MD).

Mersi Stef,mamincurcat eu.

hermes

Reiau intrebarea, ca e luni si poate e cineva mai informat pe receptie: cand are loc Consiliul interministerial pentru aprobarea indicatorilor pe Motca-Iasi-Ungheni? (a scris Urtoi pe FB ca saptamana asta, dar nu pun mare pret pe "informarile" lui)
Si daca tot se deranjeaza careva, PT-ul pe Leghin-Motca e aprobat? Cand incep lucrarile de executie, ca PNRR repede-i gata ca termene.
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

Levente

Pe tronsonul Miercurea Nirajului-Sărățeni, dacă sunt noutăți? Oare când va fi desemnat câștigătorul?

hermes

In sistem zice 11 noiembrie termen limita pt evaluare. Sa vedem daca se pronunta, pica ideal, e chiar in campania electorala.

Iar la Pipirig - Leghin termenul este in 20 noiembrie.
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

mihhaii

RaduC

Quote from: GIV on September 20, 2024, 10:03:06 PMcum de au indraznit la lucreze la piloti fara ac? :o

Stii tu ca nu au AC?