Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași

Started by Ionut, September 18, 2011, 12:22:22 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

Ionut

Colentina/Fundeni/Andronache. N-am mai trecut pe-aici asa cu nino-nino. E misto cu nino-nino, e liber.

Ionut

Obor. Facem dreapta pe Stefan cel Mare. Destinatia Victoriei.

Ionut

La Perla am intrat pe Dorobanti. Aiurea. De aici au inceput sa ne ameteasca.

Inainte de Piata Dorobanti am stat ca prostii vreo 10 minute blocati aiurea. Nu stiu de ce... cred ca nu era clar pe unde au vrut sa ne bage. Deja era vorba de pus bete in roate. La Charles de Gaulle am intrat pe Aviatorilor si ne-am oprit in Victoriei (inainte de Piata) si ne-au re-directionat inapoi si am intrat pe Kiseleff. Acolo unde ne-am blocat si stiti povestea.

Ionut

Aviatorilor, apoi Victoriei si ne intoarceam, nu ne lasa sa intram in Victoriei.

Ionut

Ne intoarcem in Charles de Gaulle, mergem la Arcul de Triumf si intram pe Kiseleff unde, in parcarea/zona Pietii Regelui, ne opresc definitiv si incepe show-ul. :lol:

Bd Kiseleff, intre Ion Mincu si Piata Victoriei inchis pentru noi. FARA ROST, TOTAL NENECESAR.

Din pacate, deranjul pentru bucuresteni a fost mult, mult, mult mai mare decat era necesar. Puteau sa ne lase sa dam niste ture prin Victoriei si sa ne lase in alveole. Nu era nicio manifestatie. S-au pierdut ore in sir cu negocierile cu jandarmii... timp in care Kiseleff a fost inchis.

Ionut

Aici s-a stat mult si bine.

Asa cum se vede pe filmare, am ajuns pe Kiseleff si ne-au oprit la 18:25. Peste fix o ora, 19:25, ne-au lasat sa trecem prin Victoriei.

Victorie, trecem prin blocada jandarmeriei. :)

Ionut

Piata Victoriei era TICSITA de jandarmerie si politie. Nu era niciun fel de manifestatie, desi, in acte, o organizatie de taximetrie avea rezervata data pentru o intreaga perioada (10 mai-26 mai daca am retinut bine minte). Cert este ca au facut exces de zel, NU ERA NIMENI IN PIATA, CRED CA ERAU MAI MULTE FORTE DE ORDINE DECAT NOI! Puteau sa ne lase civilizat 30 de minute in piata, in alveole. Nu era nimeni, repet, chiar daca (corect) in acte era rezervat pentru un eveniment.

Ionut

Am intrat in Piata si nu ne-am oprit, desi organizatorii s-au inteles cu jandarmii sa stationam. Ne-au pacalit, ne-au scos din piata si au vrut sa ne scoata din oras. Cand s-au prins de asta, organizatorii s-au oprit (in dreptul TVR).

Aici eu am renuntat si am iesit din coloana, stiind ca va mai dura iar negocierea. Din ce-am vorbit cu organizatorii apoi, au stat acolo blocati, BLOCAND BD. DOROBANTI in zona TVR, timp de o ora! Degeaba, fara rost.

Intr-un final, au inteles si i-au lasat pe oameni sa intre in Victoriei. Din ce mi-au zis au cantat imnul, au scandat pentru autostrazi si au terminat ce incepusera in zori. Sa ceara A8 si A7 si echitate pentru Moldova, asa cum se cere de mai bine de 100 de ani. Eu unul sunt alaturi de ei (asa cum am fost mereu).

FELICITARI ORGANIZATORILOR PENTRU AMBITIE SI PERSEVERENTA!!!

PS: FELICITARI JANDARMERIEI (celor din teren) PENTRU INTELIGENTA SI PROFESIONALISM!!! SEFII lor sunt niste prosti, niste slugi vandute partidului si jupanului suprem, niste incompetenti care nu sunt in stare sa arate respect si buna-cuviinta. In teren sunt oameni foarte buni care executa ordinele celor de sus. Si, in cele din urma, s-a ajuns acolo unde trebuia de la bun inceput: intelegere si respect fata de niste oameni care au venit de la multi km departare.

Asa cum s-a scandat in blocajul de pe Kiseleff, pe "moldoveneste",
RU-ȘÎ-NI! RU-ȘÎ-NI! RU-ȘÎ-NI!
pentru toti conducatorii acestui oras si toti cei care iau deciziile finale in astfel de cazuri.

Si, tot asa,
RU-ȘÎ-NI! RU-ȘÎ-NI! RU-ȘÎ-NI!
pentru toti nemernicii care au asmutit echipajele ISCTR care au amenintat cu amenzi si au blocat TIR-urile care NU au mai ajuns la Tisita!!!

RUSINE BĂ!

Allex

Din pacate aici autoritatile au aplicat cu succes metoda "Divide et impera". Mai intai TIRurile la Adjud, apoi fragmentarea in Bucuresti. Un Renault Megane albastru (B 7xx STF -niste cefe late) dupa ce ne-au injurat si ne-au facut "fomisti" s-au bagat in coloana si s-au facut ca s-a stricat masina chiar cum faci dreapta pe Stefan cel Mare (o banda) pentru a fragmenta coloana. Poate sunt eu paranoia dar parea ca asta e rolul lor acolo. Am stationat doua minute, suficient cat sa ne pierdem de cei din fata.

Sunt convins ca lucrurile nu vor ramane asa, iar "palma" luata ieri nu va fi uitata prea curand. Cu frumosul s-a incercat.

Apreciez si gestul Bucurestenilor (cei mai multi) care ne-au sustinut, ne-au felicitat si ne-au aplaudat, chiar daca am primit si niste injuraturi de rigoare (nu putine) doar pentru faptul ca suntem din Moldova (nu deranjam cu nimic).
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

iulius

Nu stiu ce efect ar mai face un astfel de eveniment daca sa presupunem, ar fi organizat in luna august cand marea majoritate a diasporei ar fi in tara dar un sigur lucru este cert, CU "DOMNII" ACTUALI DE LA GUVERNARE MOLDOVA NU SE VA DEZVOLTA IN DOMENIUL INFRASTRUCTURII IN VIITORUL APROPIAT.
Am urmarit cu sufletul la gura aproape toata transmisia Live a organizatorilor acestui Mars Motorizat decent si pasnic, cati nervi mi-am facut uitandu-ma ca suntem luati peste picior mereu de catre acest SISTEM MAFIOS SI CORUPT...(valabil pentru intreaga tara), ANTIINFRASTRUCTURA, ANTIDEZVOLTARE..
Sa-mi scuzati acest post dar sunt cu nervii la pamant...

culi

Felicitari organizatorilor si participantilor. Chiar daca evenimentul s-a suprapus cu nunta regala, expunerea media a fost buna, cred eu. De asemena  in spatiu virtual acest eveniment a fost distribuit destul de bine as aprecia eu.
Inca o data felicitari tuturor!

Quest

Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor veniti de la sute de km.
Ce alta dovada mai buna si mai evidenta de proasta guvernare si rele intentii poate exista, decit sicanele de pe traseu si din Capitala, ptr ca manifestantii sa nu isi poata face auzite doleantele legitime.

Din Banat le spunem guvernantilor: RU-ȘÎ-NI SĂ VĂ FII !!

Common sense will get you far !

cristi5

De unde e ministrul? Oare n-a sunat el direct la ISCTR la Adjud?

Ce mizerii... Sper ca oamenii nu se vor lasa si data viitoare se vor blinda mai bine cu aprobari si toate cele.

adiarc

Quote from: Ionut on May 20, 2018, 06:42:49 AM
Intrarea in Buzau. Orasul meu blindat.
cu un tupeu si o nesimtire care nu pot fii descrise in cuvinte...borfasul de la conducerea tarii a catadicsit sa vina la Buzau de Ziua Eroilor cu elicopterul.... >:(
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura