Magistrala M300 | Teius-Cluj-Napoca-Oradea

Started by Ionut, February 13, 2019, 05:39:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Andrei Baciu

Bună ziua,
Știe cineva când încep lucrările la ecoductul peste DN1 și calea ferată din zona stației Brăișor?

daniel_avram

Stadiul Lucrărilor de Modernizare la Calea Ferată în Gara Aghireș & Huedin - 08 Aprilie 2025

cristi5

@Andrei Baciu din ce-am inteles din discutia cu CFR prioritatea ii redeschiderea traficului Cluj-Poieni. Se grabesc asa tare ca vor deschide intai cu Diesel, nu vor astepta dupa statiile de tractiune

Ecoductul nefiind important pt functionarea CF eu cred ca-l vor lasa mai la urma. @oc7avian  @Ionut poate intrebam cand ii mai intalnim

Ii o structura majora totusi peste: 1 fir CF industrial, Crisu Repede, 2 fire CF si peste DN1. Poate are cineva timp sa se uite in SF (sau mai sus pe topic) cum ii structurat ecoductul, banui ca sta pe pile? Sigur, Arcada (cu proiectantul DB) poate a schimbat proiectul din SF.

https://pum.project-online.se/doclic/Feroviar/Cluj-EpiscopiaBihor/

Andrei Baciu

Mulțumesc @cristi5
Din mers se vede totul foarte bine pregatit și în stadiu destul de bun în jurul acelui loc, unde nu se vede vreo mișcare și ma gândeam ca poate nu au toate avizele necesare, dat fiind ca la cât de complex pare ma gândesc ca ar trebui sa dureze destul de mult sa l construiască.

Observator19

Autorizatia de construire pentru restul lotului 3 cand au de gand sa o emita?

cristi5

@Observator19 AC pe lotul 3 iese cel devreme in luna iunie conform unui raspuns pe 544 catre API, confirmat la intalnirea noastra cu CFR din iarna

E vorba de reproiectari ample in defileu din cauza podurilor peste  afluenti. Ma gandesc ca la astfel de reproiectari o fi trebuit si revizuire AM...