Magistrala M300 | Teius-Cluj-Napoca-Oradea

Started by Ionut, February 13, 2019, 05:39:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frunzaverde

Biharkeresztes ungurii zic ca-i dau drumul electric in august.
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

shift2rail

A comunicat CFR data la care se va inchide sectia Cluj-Oradea pentru modernizare? Sicare sunt alternativele de substitutie pe care le va oferi?

Oamenii isi fac planuri de calatorie...

motorzbh

Asteptam sa termine Lokos Beckes ca sa nu inchidem amble linii simultan. Se va face transbordarea cu autobuze.

alinuttt

Ai idee în ce stadiu e proiectarea celor 4 loturi? Sunt avansați?

EugenRo

Calea ferata Oradea-Cluj-Napoca, in zona Vadu Crisului - degradare accentuata.

reed

Daca merge lumea la peșterã și calcã pe sine... :lol:
Da,așa e toată infrastructura secundara in țara

EugenRo

^ La via ferrata  :lol:  O:-) (pentru pestera, mai repede e pe partea cealalta)

frunzaverde

Doar ca asta nu e infrastructura secundara - e magistrala (si se vede, sina de 60, traverse de beton)... Lipsa de bani combinata cu proasta investitie...
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

GIV

ce reprezinta acel element rotund de sub sina?

frunzaverde

Gendan

Fără să am vreo urmă de expertiză, cred că e o eclisa flambată. Pare ruptă. Mă gândesc că de la dilatarea șinei, fiind și sudată și neavând rost, a fost antrenată și eclisa în mișcare.

motorzbh

Asa e eclisa din fabrica. Se pune la sudura ca nu au îndepărtat umplutura sudurii când au sudat.

GML

Oare unde vor circula trenurile internationale, daca o parte va fi inchisa? Ca OK, trece la Valea lui Mihai, dar cum ajunge pana acolo, daca linia spre Oradea va fi partial inchisa?

marinul

Pe la Dej-Sarmasag-Sacuieni  :lol:
am mers in adolescenta pe linia aia, aveam timp si imi conveneau preturile de personal. pe traseul Cluj-Napoca - Dej - Sarmasag - Sacuieni - Valea lui Mihai cred ca face trenul vreo 8 ore poate si mai mult 

shift2rail

Mai e activa acea sectie prin nord? Infofer ruteaza Dej-Sacuieni via Cj-Oradea...