News:

.

Main Menu

Vroom Vroom!

Started by Ionut, September 17, 2011, 05:28:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Lvs_tm

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Nu-l duce mintea macar sa mearga pe banda de urgenta... daca tot merge pe contrasens.

sebba

trebuie trecut la "indrumar"! cat de prost, [...] trebuie sa fie individu ala?
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

ciprebbe

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI.
Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea.
Daca iasa mai ieftina decat acuma de ce nu!
E-republik

Ionut

Fabricarea de biodiesel prin folosirea cianobacteriilor nu e deloc o tehnologie noua, din cate stiu eu. Sau n-am inteles bine. Iar acele tuburi care extrag CO2 din atmosfera nu sunt nici ele noi. Sau poate ma uit eu prea mult la Discovery Science. :lol:

ciprebbe

Da da ...te uiti prea mult... de asta cei de la RDS le-au codat acuma si cer 7 lei pe ele:P:P
E-republik

Ionut

Man nu stiu cat costa, eu nu pot sta fara Discovery Science. Luni incep noi sezoane din space stuff cu Stephen Hawking si Morgan Freeman si alte showuri super tari. Au atat de multe programe misto pe Science incat imi fac probleme ca ma uit prea mult. Dar nu ma pot abtine, pasiunea e pasiune. :D

ciprebbe

E-republik

MRS

Quote from: ciprebbe on September 28, 2012, 04:04:02 PM
Da da ...te uiti prea mult... de asta cei de la RDS le-au codat acuma si cer 7 lei pe ele:P:P

Le-au codat din acest motiv

Quote from: Ionut on September 28, 2012, 04:09:08 PM
Man nu stiu cat costa, eu nu pot sta fara Discovery Science. Luni incep noi sezoane din space stuff cu Stephen Hawking si Morgan Freeman si alte showuri super tari. Au atat de multe programe misto pe Science incat imi fac probleme ca ma uit prea mult. Dar nu ma pot abtine, pasiunea e pasiune. :D

Mi-am modificat deja abonamentul  :D

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

iuli

Me too. Nu am putut rezista vreo doua zile fara
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

stelian222

Mersi Ionut, chiar ma interesa chestia asta. Bine... oricum aflam in cele din urma rezultatul (pe sectia care ma intereseaza pe mine) dar il aflam mai tarziu de la altii  :)

MRS

Looking good!

Este gata si cladirea de langa:

Se lucreaza intens la mall:

:cheers:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...