[DJ] Centura Craiova

Started by perfidus, March 19, 2018, 10:31:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

survola

Quote from: carutasul on December 15, 2024, 01:31:35 PMda, dar nu circulau trenurile în timpul ăla...
La ce discuții sunt pe forumul de feroviar despre linia aceasta, cred că nu era mare pagubă.

amedeog1

Au revenit cumva la munca de azi?

cristi.dadalau

Eu am observat activitate de sâmbătă în zona giratoriului de la Podari(DN56). Azi am văzut ceva activitate pe la podul peste canalul deversor.

Din ce am citit pe grupuri de info trafic în zona giratoriului de la Malu Mare(DN55) au fost puse semafoare

amedeog1

Cei de la Rizzani au reinceput modernizarea pe centura Bucuresti Sud.Dupa cum se chinuie pe amarata asta de centura la Craiova sunt curios cum se vor descurca la Bucuresti. >:(

adyneamtu

Am impresia ca muncitorii de pe Centura Sud i-a mutat la Bucuresti.
Caseta tunel e neclintita. La DN55 nu mai sunt semafoare. Se circula pe 2 benzi.

amedeog1

Contractul cu aceasta firma trebuia reziliat de mult timp.Conducerea rosie a DRDP Craiova are de dat explicatii serioase.Peste tot in tara lucrurile se misca,numai aici nimic.Cum s-ar zice "sinecuri" la greu.Sunt mahnit de indolenta factorilor locali,dar mai vine un targ de paste,praf in ochi... noi sa fim sanatosi.