[DJ] Centura Craiova

Started by perfidus, March 19, 2018, 10:31:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oneLess

Întreruperea contractului de finanțare = doar reziliere cu rizzzani ? sau nici asta ?

LE: A, e fără sursă și hârtie de fax nu am acum !

mariusbalasa

In comunicarea CNAIR scrie:...,,au convenit în data de 01.08.2023, încheierea Contractului de Finanțare nr.255 pentru proiectul ,,Constructia Centurii de Ocolire Craiova Sud DN56-DN55-DN6" in vederea acordării finanțarii nerambursabile alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.''

Ce ar trebui sa intelegem?
...încheierea Contractului de Finanțare nr.255 ... in vederea acordării finanțarii nerambursabile...

Date de contact: Cristian PISTOL, Director General CNAIR SA., fax: (+4 021) 312.09.84.

oneLess

Colegu', atâta timp cât publici ceva aici pe acest forum, fără link/sursă, se va trata ca fake news!

Ție ți-a venit pe fax știrea? Scanez-o și postez-o!

amedeog1

A mai fost cineva recent prin zona?
O filmare pe tot lotul ar fi excelenta.

Light

Am eu o poză din avion realizată săptămâna trecută, însă nu are o claritate chiar atât de bună din cauza altitudinii (aproximativ 10000m).
În dreapta este Centura Craiova Sud, în mijloc aeroportul, iar în stânga e tronsonul 1 DEx12.

Powered by API/PUM imgur uploader

amedeog1

Vineri,in jurul orei 17,am trecut prin giratoriul de pe DN 6,nu era nici urma de muncitori,atat cat am putut sa vad(centura urca putin din giratoriu si nu se vede spre tunel). :(

oneLess

Luna viitoare inaugurăm ? Parcă 15 luni de la OIL.
A, nu avem nici acum AC încă la complicăciunea de giratoriu din DN55, eeee ... ce contează!
Asfaltarăm viaductu și tunelu' degeaba!

LE: Oricum îmi pare rău că se amână festivalele primăriței și alte evenimente din parcările cu toalete! Și se ofilesc și panseluțele pregătite pentru! Palmierii și cactușii se țin bine!

amedeog1

Cred ca o reziliere cu macaronarii astia delasatori ar fi cea mai buna solutie.Pur si simplu nu lucreaza.Nici la capatul dinspre podul de Jiu nu au facut mare lucru.Au facut doar rampa,fara pod terminat,cativa muncitori amarati.Halal mobilizare pentru august,promisa maretului conducator Pistol.Vai de noi cu asa oameni pusi la Cnair.

dragos68

Am fost vineri 01.sept pe Centura Nord, mergind pe directia Est-Vest (dinspre Bals spre Filiasi). Initial WAZE-ul ruta traseul prin centrul orasului - nu mi-a venit sa cred. Am luat-o totusi pe centura - sa vad ce se intampla.
Am stat 20 de minute sa trec de sensul giratoriu cu DN6B (drumul spre Albesti ... Dudovicesti). 

In momentul in care se va da drumul la DEX12 T1 sensul ala giratoriu o sa fie un cosmar.

Prevede CNAIR / Primaria Craiova o intersectie denivelata acolo pe viitor ?

Macar sa trimita 2 politisti vinerea dupa-masa sa dirijeze traficul ...

amedeog1

Nici-un "zburator" sa ne arate ce s-a mai facut pe centura?

hit_man_dany_el

Am trecut zilele astea pe la viitorul sens giratoriu de langa podul peste Jiu de la Podari si am facut din mers pozele.

CDV07

Conform unei știri (https://www.jurnalulolteniei.ro/2023/09/28/drumul-ford-dex-12-a-fost-desenat/), s-ar fi realizat variantele de traseu (4 la număr) pentru drumul de legătură dintre DEx12 și Ford (DN6), urmând ca CNAIR să aleagă varianta optimă, însă în publicația respectivă nu se prezintă care sunt variantele, susținând că acestea nu pot fi publice până la faza atribuirii contractului de execuție.

oneLess

De la dvb drone care nu știu eu să îl avem coleg aici:

Centura Sud Craiova | Tronson DN6 - DN56 | zona Carcea | 08.10.2023
Zona Cârcea este doar DN6-subtraversare CF, poate vine și cu restul !

amedeog1

Din pacate,italienii nu au avansat prea mult la structuri.Vara lui 2024 ar fi parfum daca am circula pe aceasta centura.Sincer,nu ma asteptam sa avem alti italieni cu probleme in zona Craiovei(dupa cei de pe Dex12 T1).