[DJ] Centura Craiova

Started by perfidus, March 19, 2018, 10:31:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

NGC

Oferta este conforma, dar mai trebuie asteptata oricum expirarea "timpului regulamentar" pentru contestatii pentru ca nu sunt exceptii in functie de numarul de oferte depuse.

NGC

Nu am fost atent cand am scris si am uitat ca aici avem o singura oferta. In cazul acesta exista totusi o exceptie si asteptarea "timpului regulamentar" este facultativa, dar daca sunt cel putin 2 oferte depuse, trebuie asteptat, indiferent de numarul de oferte depuse.

p_mrs

Centura Sud Craiova | Podari - Malu Mare - Cârcea | DN56 - DN55 - DN6 | 2023-03-12

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

dr4qul4

ce e cu groapa aia la 7:37?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Acolo CF-ul va fi subtraversat, tunel apare pe harta API. Mai departe e loc de imaginație cum o fac!

CapitanulPtk

S-au intalnit elitele, autoritatile statului (casa si utilitati inca pe traseu, o bucata ramasa fara AC?) si constructorul care iti lasa un pic de greata. N-au facut aproape nimic intr-un an de zile.  >:(

oneLess

Quote from: oneLess on February 16, 2023, 05:40:03 PMNoutăți de la CN1048320

Prestari serv. de proiectare constand in elaborare Studiu de Fezabilitate, Pth de executie inclusiv PAC, Detalii de executie, asigurarea Asistentei Tehnice pe parcursul exe. de lucrari si in perioada de garantie a lucrarilor executate pentru obiectivul de investitie
DRUM DE LEGATURA PENTRU SPORIREA CAPACITATII DE TRAFIC INTRE DN6 (ZONA UZINEI FORD) SI DRUMUL EXPRES CRAIOVA PITESTI (TRONSONUL 1)

Nicio noutate.
A rămas la fel și după 40 de zile!
Dar, avem câștigător în continuare.

CapitanulPtk

Sa punem aici si un articol din presa locala:

QuoteLucrările la centura de ocolire Sud Craiova, varianta DN 56-DN 55-DN 6, au bătut pasul pe loc şi nu sunt semne de mai bine. Din mai 2022, când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, şi până în prezent, constructorul Rizzani de Eccher a ajuns la un grad de execuţie de doar 6%
.

oneLess

[CN1048320]

Final fericit de data asta, a patra oară cred, cu aceeași cotație de preț estimat ca la prima licitație, pentru

QuotePrestari serv. de proiectare constand in elaborare Studiu de Fezabilitate, Pth de executie inclusiv PAC, Detalii de executie, asigurarea Asistentei Tehnice pe parcursul exe. de lucrari si in perioada de garantie a lucrarilor executate pentru obiectivul de investitie
DRUM DE LEGATURA PENTRU SPORIREA CAPACITATII DE TRAFIC INTRE DN6 (ZONA UZINEI FORD) SI DRUMUL EXPRES CRAIOVA PITESTI (TRONSONUL 1)

Era un singur ofertant în probe la CNAIR :
1. Asociere : H.V.I.D. CONSULTING GROUP (Leader), GRAFIC TENDS.

oneLess

Licitația [CN1048826]
Pasajul denivelat de la cimitir, DN65 cu primul DN65F, are căștigător selectat dar nu a fost încă atribuit contractul!

QuoteLot 2 - ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE SI PROIECT PENTRU AUTORIZAREA LUCRARILOR DE CONSTRUIRE PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI DE INVESTITIE
PASAJ RUTIER DENIVELAT LA INTERSECTIA DN 65KM 6+050 CU DN 65F KM 0+000

Erau doi ofertanți în probe la CNAIR.
1. Ofertant unic : TPF INGINERIE SRL,Loturile:2
2. Ofertant unic : TQM Management,Loturile:1, 2

Atribuirea la licitația cu drumul Ford ^ a fost făcută la 7 săptămâni de la data selectării câștigătorului.
Nici acum nu am auzit să se menționeze pe undeva cui i s-a atribuit acest contract sau o cât de mică confirmare oficială deși exista o singură firmă participantă la acea licitație! Sau de semnare de contract, termene ...!

Sunt curios cum o să proiecteze pasajul, ce sens o să prioriteze denivelarea, intersecția este în T și plină ochi de stâlpi și mii de cabluri suspendate!

Ionescu Marius

Si in sfarsit : Compania de Drumuri, prin DRDP Craiova, a atribuit, la a treia licitație, contractul pentru proiectarea drumului de legătură între Uzina Ford Otosan Craiova și primul lot al Drumului Expres Craiova – Pitești."

link-ul : https://economedia.ro/infrastructura-noua-pentru-uzina-ford-craiova-la-a-treia-licitatie-s-a-semnat-contractul-pentru-proiectarea-drumului-de-legatura-intre-fabrica-auto-si-drumul-expres-craiova-pitesti.html#.ZD9983ZBypo

oneLess

^ În titlu scrie că s-a semnat, în text scrie că s-a atribuit. Doamna Podaruuuuu....
Atribuirea s-a făcut pe 06.04.2023, acum 2 săptămâni!

LE: Sunt curios cum o să iasă nodul din capăt cu T1 DEx12 și mai ales cine o să-l facă, autostrada sau drumul de legătură.
Acolo se întâlnesc 3 drumuri, DEx12 drum express 2+2, acest drum DN 1+1 și autostrada A6 Craiova-Filiași (drum expres Craiova-Târgu-Jiu) 2+2.

Ionescu Marius

Eu sunt si mai curios cum rezolva pasajul de început din Centura de sud a Craiovei (finalizata, pana in giratoriul ), pentru ca acum pe acolo se construiesc blocuri, hale etc ! Am încercuit cu rosu în captura de pe harta proiectelor de infrastructura !
Drum de legătura FORD -T1 DEx12 - propunere 2022