[DJ] Centura Craiova

Started by perfidus, March 19, 2018, 10:31:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

oneLess

Bine că au început.
Mi se pare prea devreme să-ți umfle mușchii politicul ca să arate cine e șeful în cartier.
Să-i văd , dacă mai este cazul, cum umflă mușchii la relocări, exproprieri și ălea 3 zone care nu au încă AC.
Să admirăm noi ceva asfalt în zonă peste 1 an !
Eu le urez spor italienilor!

LE: Să aibă spor măcar acești italieni!

Apolodor

Lucrări lângă DN56
[/img]
Panoramare cu DN56

cristi.dadalau

O mica filmare de azi in sigura zona unde e activitate.

cristi.dadalau

CapitanulPtk

Quote from: razvan96 on May 04, 2022, 07:22:17 PMDacă nici Old Trafford nu mai înseamnă nimic... :lol:

Credeam ca ai fost ironic, dar dupa anulare nu mai inteleg nimic  :lol:

CapitanulPtk

Din imaginile din satelit se pare ca au mai avansat cu decopertarile, sunt curios daca s-au apucat si de structuri (poate ne ajuta un coleg cu o filmare). Se mai aude ceva de a doua etapa a autorizatiei de constructie? au trecut aproape 5 luni de la prima autorizatie..

mirceaeliade

Din satelit, pare decopertat la capete. Acum o luna nu era nici un semn pe Sentinel:

oneLess

Cred că e bine să avem și aici o copie. CN1043795

Quote from: NGC on July 26, 2022, 06:11:47 PM"Prestari serv. de proiectare constand in elaborare Studiu de Fezabilitate, Pth de executie inclusiv PAC, Detalii de executie, asigurarea Asistentei Tehnice pe parcursul exe. de lucrari si in perioada de garantie a lucrarilor executate pentru obiectivul de investitie DRUM DE LEGATURA PENTRU SPORIREA CAPACITATII DE TRAFIC INTRE DN6 (ZONA UZINEI FORD) SI DRUMUL EXPRES CRAIOVA PITESTI (TRONSONUL 1)"

La noua licitatie avem un singur ofertant, adica asocierea IRIMAT CONS + STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING.

Durata contractului este de 29 de luni, din care 3 luni SF, 2 luni PT, 24 de luni asistență tehnică.
Valoarea totala estimata : 1.260.504 RON fără TVA, la fel ca la celelalte 2  licitații anulate !

Următorul pas : EVALUARE CALIFICARE SI TEHNICA
Data limită : 25-10-2022 18:00

CapitanulPtk

Aproape au terminat de reasfaltat Centura Nord. In schimb, in momentul de fata, este extrem de periculos de circulat noaptea. NU sunt marcaje trasate pe jos, fiecare circula haotic (depasiri etc), nu este iluminata, trebuie sa fii foarte atent - te simti ca intr-un no man's land. Nu pot inteleg de ce nu se fac marcajele pe portiunile terminate. Cum este ok dpdv legal si al sigurantei rutiere sa permiti circulatia fara nici-un marcaj pe asfalt?

oneLess

Dacă la asta te referi, nu văd ce legătură ar avea, sper să nu se încurce o lucrare pe alta.
Că de sincronizat ... să oprească circulația o singură dată pentru amândouă  :lol: