[SV] Centura Suceava

Started by Allex, April 17, 2018, 09:14:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ovideatza

La zid solutia e arhiprezentata pe aici...latirea naturala a DN-ului in zona cu despartire fireasca sensuri astfel incat in mod "natural" sa nu mai ajungi fix in mijlocul lui +masuri de calmare trafic la apropiere.

7-10 becuri in plus vor ajuta, dar nu cred ca e suficient.

Ionut

Ionut

^ Consolidari in capatul acestui viaduct (se vede in departare zona).

Ionut

Ionut

Ionut

voicul

Quote from: Ionut on April 23, 2019, 04:11:48 PM
Suceava, azi.

Oare cine sta cuminte aici sa primeasca ordinul pentru decolare?

Ionut

A cam batut vântul. Drona veche... complicat. Vedem ce au reușit băieții.

Eurocopter

A batut vantul de a rupt in zona toata ziua. Imposibil de manevrat drona pe distante lungi. Dar avem ceva poze bune si clipuri scurte atat de la Suceava cat si de la Radauti. Stay tuned...

horatiu.cosma

25-30 de oameni pe santier: 5 la zidul de sprijin dinspre sudul centurii (care e facut pe vreo 70 de metri, mai au inca 150, baietii sunt de la Dorohoi veniti de vreo 2 luni de la alta firma), 10 la consolidarile de la zidul mortii de la nord si inca 3 echipe mici in 3 puncte mai spre nord (parapeti, rigole, vopsit grinzi). Uzura e pe 2 sau 3 structuri mai mari mai spre sud, unde sunt facute si rosturile. Parapeti au inceput sa puna pe viaducte. Nu mai e mult de lucru, dar in ritmul actual ne prinde inaugurarea in noiembrie/decembrie daca nu apar surprize. Tind sa cred ca Autotehnorom asteapta niste bani de la cnair pentru DN 18 ca sa accelereze aici.

dacianova

Cam multă liniște pe șantier.
Puțini oameni. Mă așteptam să fie mai animat.
Dar după 10 ani la ce să ne așteptăm? Nici utilaje nu se prea văd prin zonă!

Ionut

Suceava, poze de ieri. Filmarea maine, sper sa fi reusit baietii ceva cat-de-cat. :)

Zidul mortii:

Ionut

Ionut

Ionut