[SV] Centura Suceava

Started by Allex, April 17, 2018, 09:14:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

NGC

Adaugam in schimb pe asta lansata astazi, [CN1007168], "Servicii de asistenta tehnica pentru executia lucrarilor la obiectivul de investitii "Varianta de ocolire Suceava"".

Valoare estimata: 59,111.37 RON fara TVA
Termen depunere oferte: 18.01.2019

tom_sawyer

Anunt de participare: [CN1008001] - Servicii de supervizare privind obiectivul de investitii "Varianta de ocolire Suceava"

Valoarea totala estimata: 605.000 lei

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 31.01.2019 15:00

voicul

Nu-i cam putin la Radauti?

La Suceava e 100% din necesar, ca nu ar avea de ce sa se intinda si in 20-20 (teoretic)?

GDPR

^^La Suceava conform fisei de buget mai raman 15 mil. pentru 2020 si 22.74 mil. pentru 2021.
La Radauti vad ca se intind: 15 mil. in 2020, 17 in 2021, 30.7 in 2022 si nu se opresc aici.

rota

^^La Suceava termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este de nouă luni, de ce ar intinde platile tocmai pana in 2021?

ovideatza

^^La Suceava ati mai fost careva prin zona? Nu stiu cat de mult s-a lucrat. Prin ziare apareau de obicei o basculanta si un excavator.

Eu am inteles ca in toamna mai mult s-au facut ca lucreaza, anemic. Poate ii apuca harnicia sau s-a lucrat in zone mai putin vizibile.

La Radauti insa, la stilul UMB, alocarea nu prea are cum sa fie suficienta. Daca lucreaza continuu si nu au probleme de relocari/ avize/ autorizatii (ma gandesc la podurile peste CF) in 2020 cred ca ar fi capabili sa termine, spre sfarsit.

RobertH

Eu nu inteleg de ce aici http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/STADIULPROIECTELORINDERULARE.pdf nu apare deloc stadiul centurii Suceava dar apare pentru centura Satu Mare de doua ori si cu diferite procente la lucrari fizice.

Ionut

GDPR

Conform noului proiect de buget alocatia creste la 61.1 milioane

rota

O singura poza relevanta din santier, in restul pozelor apar politicieni "gospodari":

Oana Slemco
L.E.

TibiV

Ce naiba este acolo?....
Au inceput santierul cu parcarea?....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rota

Nu, este intrarea in santier, are si un nick-name: Zidul mortii

Cuneo

FOTO Șantier redeschis cât pentru o ședință foto. Utilajele s-au evaporat imediat după ce Gheorghe Flutur s-a pozat cu o lopată în mână pe șoseaua de centură

https://www.stirisuceava.net/2019/02/santier-sosea-centura-sedinta-foto-flutur-lopata.html?fbclid=IwAR1p12jPBWFh9sk0NDkhZxAeYl9RPRJb4CYF0MxHk92uHVXGKEkjCI8sU9k

Dominik

You're in Steelers Country