[SV] Centura Suceava

Started by Allex, April 17, 2018, 09:14:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rota

Se fură plăcuțele reflectorizante "ochi de pisică" de pe șoseaua de centură a Sucevei și de pe DN 18

Managerul de proiect, inginerul Vasile Strîmbeanu, a spus că se distrug sau se fură plăcuțele reflectorizante, supranumite ochi de pisică, de pe șoseaua de centură a Sucevei și de pe DN 18, care face legătura între județul nostru și Maramureș. Mai mult, de pe DN 18 au fost furate bare de susținere pentru pietoni de pe poduri. Cum la cele două drumuri încă se mai lucrează, reparațiile cad în sarcina firmelor de construcții. Inginerul Strîmbeanu reprezintă firma ,,Autotehnorom" în asocierea de companii care efectuează lucrări la ruta ocolitoare. Pe șosea, chiar dacă se mai fac o serie de lucrări, se circulă, uneori cu restricții.

Sursa

FRS

Varianta ocolitoare a Municipiului Suceava. Joncțiunea E85 - DN2P, sursa foto: fb DroneMaster

GDPR

Care mai e stadiul aici? Conform informatiilor postate de DRDP Iasi pe FB, pe 20 noiembrie inca se mai lucra la montajul elementelor de siguranta circulatiei.

rota

^am trecut de vreo 10 ori, nu lucra nimeni. Le-am scris celor de la DRDP Iasi sa scoata din lista lor, tot posteaza.

In rest, nu au mers luminile la zidul mortii acu vreo 3 zile si acuma se cearta cine e responsabil cu deszapezirea centurii :))
https://www.youtube.com/watch?v=nS0p4N6rsGU&feature=emb_title

adiarc

cand ajung la 99% sa nu uite cumva idiotul de la cnair sa incerce sa rezilieze cumva ctr
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

dimitrie

Parcarea spre Fălticeni este încă închisă, după deschidere erau multe utilaje acolo dar după timpul sau mai mutat dar tot închisă a rămas.
A8 (Letcani - Motca) si A7 sunt prima prioritate dupa A3, A1 finalizate.

Senerslav

Salutare, stie cineva daca este un derulare un proiect pentru finalizarea variantei de ocolire Suceava ? Sau ramane la stadiul care este ?

ovideatza

Ce anume sa se finalizeze? La ce te referi?

Parca dupa 1 ianuarie era deschisa parcarea dinspre Falticeni.

voicul

Daca te refereri sa se continuie cerc-ul centurii de CNAIR - nu e nici un plan.

E un pod facut de primarie, spre Botosani, care o sa mai scoata traficul din centru - adica o trecere, pe langa centru. Nu stiu daca a fost terminat sau nu traseul.

Senerslav

Si primaria nu are nici o tentativa de plan in ceea ce priveste acest aspect? Din cate am observat traficul e destul de greu dinspre botosani , spre falticeni .

RobertH

Se pare ca cineva pe OSM iti impartaseste dorinta de un inel complet de centura . L-am rugat sa-mi zica si mie de unde a scos asa ceva, ca el trece fara jena prin case si depozite :lol: