[SV] Centura Suceava

Started by Allex, April 17, 2018, 09:14:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ovideatza

Stiu ca se vorbea pe forum ca au de incasat de pe DN18 multi bani, poate intre timp le-au mai dat cate ceva. Speram sa se tina de treaba pana la capat.

GDPR

Pe tot DN18 e dezastru cu platile. In schimb la VO Suceava sunt platiti la zi, vezi ROGOP DRDP Iasi.

Ionut

voicul

^Sunt sanse pentru deschiderea in septembrie. Mai acum 1 luna recuperasera decalajele provocate de ploi.
Vedem cum e si cu terminarea/deschiderea.

dimitrie

^ Ieri am trecut pe DN2, ce progrese am observat:

• spre Cumparatura stratul de uzura este la același nivel cu DN-ul si la benzile de acces pe Centura si la parcare, care pare aproape finalizata.
  • in același loc sunt montați din cate se pare toti stalpi de iluminat cu panouri solare dar nu toate corpurile de iluminat.
  • la intersecția cu DN17 in sfârșit am văzut negru in continuare centurii.

In mai putin de 1 luna ar trebui sa fie gata/deschisa traficului  :dance:.
A8 (Letcani - Motca) si A7 sunt prima prioritate dupa A3, A1 finalizate.

dimitrie

Timelapse Sentinel, aprilie - august:

Zidul morti.

Iesire DN2 spre Faltceni.

TibiV

"Zidul mortii", 11 august 2019.

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alecu26

Inca nici un new jersy sa te ajute cumva acolo sa nu intri in zid.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Probabil asa gandeau si aia cu crucile de pe zid.

De fapt ce tot spun...ma mir ca exista accidente de circulatie pe lumea asta. Peste tot exista semne care sa impiedice producerea accidentelor.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dacianova

Eu am mai pus o dată întrebarea asta dar n-am primit răspuns: De ce acel zid este plin de cruci numai în partea dinspre Gura Humorului și pe partea dinspre Suceava nu? Pe ambele părți arată la fel zidul și are semne de circulație!

ovideatza

Ca dinspre oras e mai greu sa prinzi viteza.

dimitrie

Quote from: rota on June 20, 2019, 11:25:12 PM
Suceava exceleaza cand vine vorba de sens giratoriu, avem "zidul mortii", la celalalt capat al centurii de ocolire:

@rota poti sa ne spui care este aceasta intersectie ? DJ209C ? Sunt putin confuz analizând imaginile din satelit.
Avem noutăți despre deschidere ?
Se apropie a doua jumatate a lui septembrie :D

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rota

@dimitrie: este intersectia DN17 cu varianta de ocolire SV Locatie Maps

Sambata dimineata ajung in Sv si am sa iau la pas centura + podul Unirii. In presa au anuntat sfarsitul lunii septembrie pt inaugurare.

dimitrie

Aparent conform NewsBucovina, termenul este 17 dar constructorul dorește mai devreme.

QuoteFirma care realizează investiția are ca termen data de 17 septembrie pentru finalizarea lucrării și punerea în funcțiune a șoselei de centură a Sucevei, dar aceasta și-a propus să termine lucrările înainte de termenul final.

O sa vedem când se deschide...

Rondul cu DJ 209 C era in construcție in jur de 30 August.
https://www.newsbucovina.ro/actualitate/260117/sensul-giratoriu-din-intersectia-soselei-de-centura-cu-dj-209-c-se-contureaza-au-mai-ramas-trei-saptamani-pana-la-deschiderea-soselei-de-centura-a-sucevei

@rota sâmbătă dimineață o sa trec și eu adiacent prin zona, sper sa vad marcaje... poate reușesc și o mică abatere pana la acest rond dar aștept cu nerăbdare  imagini din teren.