[SV] Centura Suceava

Started by Allex, April 17, 2018, 09:14:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

voicul

Sens giratoriu pe drum nou construit ... CNAIR is feeling nostalgic.
Adica sa fie o alternativa mai rapida ca prin oras, da nici chiar asa rapida  :lol:

rota

Suceava exceleaza cand vine vorba de sens giratoriu, avem "zidul mortii", la celalalt capat al centurii de ocolire:

rota

Lucrările la șoseaua de centură a Sucevei sunt întârziate

Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava sunt întârziate, în principal din cauza condițiilor meteo, a declarat, joi, reprezentantul firmei Autotehnorom, Vasile Strâmbeanu, care a menționat că se vor face efoturi pentru ca întârzierile să se recupereze, iar termenul de finalizare a lucrării rămâne cel stabilit, 17 septembrie.

Managerul de proiect Vasile Strâmbeanu a declarat într-o conferință de presă organizată împreună cu prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, că până acum s-au executat 40 la sută din lucrările din contract.

Sursa

dimitrie

A8 (Letcani - Motca) si A7 sunt prima prioritate dupa A3, A1 finalizate.

rota

Amenajare parcare la intrarea pe VO Suceava de pe DN 2, dinspre Fălticeni

Sursa

Dominik

You're in Steelers Country

rota

Video drona de la DRDP Iasi, șantierul VO Suceava:

VIDEO

voicul

Nice.

Poate ajunge drona CNAIR si la Radauti.

KnX

Avem primele straturi de asfalt în zona Șcheia, la sensul giratoriu cu DN17/E58.

Aceasta este zona cu fotografiile