[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Geniala faza de 04.25!...
"Betonul, tabla de scris pentru o mai usoara comunicare romano-chineza"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cristian 74

Mă duc mai des acum la centura Zalău. Așa mi-am propus, o dată pe săptămână. Pun și eu presiune... (că exact asta va face diferența :lol: )

roberthpop

In ritmul asta cred ca mai mergi un an!
Roberth Pop

Johnny1711

Mie mi se pare ca e ritmul lor și mai repede nu de unde sa ofere...dar mai fac pe ici colo câte ceva, măcar o sa asfalteze ceva în toamna aceasta

voicul

Sunt 5.5 km ... ar putea lejer sa il asfalteze pe tot (chiar si final), dar daca nu fac 1 strat ... e penibil (plecand de la premisa ca sunt 2 straturi).

Iceman

Mai greu până o să așterne peste tot balastul stabilizat... în rest o să merg o ușor asfaltarea :zen:
Ușor ușor se vede lumina de la capătul tunelului  :o

TibiV

Cu asfaltarea da, merge usor. Cu limba romana merge mai greu...  :lol:

dargauda

Asfaltare , amenajare sensuri giratorii , viaducte - Lucrari pe lotul 2 la Centura Zalau

Multumim On The Road AK

Cristian 74

Unaware of the other shooting... Am filmat și eu ieri, la o zi după On the Road.

TibiV

Daca ar fi tinut astia "ritmul lucrarilor" cu ritmul filmarilor, ar fi fost bine...

Cristian 74

Câte-un pic, pic, pic...

Ionut

Adevărat picătura chinezească.

ijwtsh

Videoclipul nu este al meu. Multumim On The Road AK!

Centura Zalău aproape de finalizare , Filmare completă 14.10.2024 , Nod rutier Aghires A3 - Meseș

P.S.: Stie cineva daca vor sa termine anul asta? De putut sigur se poate, daca avem parte si de vreme buna. Dar nici ei n-au mobilizare...

naivu

Dacă se putea termina anul ăsta sigur apărea un politician să promită că e gata. Șantierul a ajuns departe, mai e puțin, dar puținul acela e lucrat de puțini (dacă era lucrat de >100 era speranță), mai devreme de iunie 2025 nu cred.

voicul

De putut se pot multe. Si daca nu se poate termina anul asta, inseamna ca nu s-a putut. Nu e mare filozofie.

Important aici e sa se termine, si dupa alunecarea de deal, ma cam mir ca totusi termina chinezii ... la un moment dat pe la anu.