[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cristian 74

Era vorba că săptămâna asta pun BSC experimental. Nu s-a întâmplat. Poate viitoarea...

cfdp

Inrtradevar, am mai spus-o, viaductele arata fff bine. Au iesit din zona de confort a noastra: grinzi BP.

Cristian 74

Centura Zalăului, episodul 2984.

pasadia

Doua intrebari (pentru salajeni in special):

1. Stie cineva care ar fi traseul centurii mentionate in postarea de aici?

2. In urma cu, cred, doi ani de zile am strabatut DJ191 C intre Zalau si Nasfalau. Din cate imi amintesc erau lucrari pe acest drum, dar chiar si asa, cel putin prin Aghires, imi parea un drum complet nepotrivit pentru a prelua capacitati mari de trafic (ingust, virajat, pante mari, etc...).

Care mai e stadiu acestui DJ? Mai sunt lucrari pe el? E traficul de peste 7,5 tone interzis? Voi credeti ca ar face fata unui trafic ridicat - masini care, in urma unei eventuale deschideri a centurii Zalau, vor alege drumul spre Oradea folosind acest DJ si apoi A3 in dauna DN1H?

Nove

De ce ai merge pe acolo, și nu pe DN 1H? Ca partea sudica a centurii te scoate la ieșirea din Zalău spre Hereclean.

pasadia

Din multe motive - e mai scurt cu 9 km (ma refer intre capatul vestic al centurii aflate in constructie si A3 la Nasfalau). Conform Gmpas durata de deplasare e mai scurta cu vreo 10 minute. Pentru ca pe orice harta te uiti este drumul direct, nu ocolit.

horatiu.cosma

Între Zalău și Nușfalău am mers de 3 ori primăvara asta prin Aghireș. E grozav drumul, plus că e semnificativ mai scurt. O să fie o variantă bună pentru Cluj - Oradea după deschiderea A3 până la Poarta Salajului și în Bihor.

kumar

Tot mai multă lume alege să meargă pe varianta Aghires Nusfalau, autoturisme. Drumul este foarte bun pentru un DJ. Acuma mai fac un zid de sprijin aproape de Meseseni.
Dar mare atenție la concetățenii din Huseni si Ratin.

Cristian 74

Clar cea mai bună variantă va fi DJ191C, e proaspăt reabilitat, larg. DN1H are probleme la dealul Vârșolțului, din cauza alunecărilor de teren, sunt falii din drum căzute și acoperite cu un pic de asfalt, să nu se simtă așa de tare. Din ce am înțeles, se caută soluții pentru întăriri structurale în zona respectivă. Drumul fusese reabilitat prin 2010, pe atunci, cu o zonă din deal care a întârziat preluarea drumului de către CJ tocmai din cauza alunecărilor. S-a rezolvat acolo, dar au apărut în altă parte.

Cristian 74

voicul

Eu vad o sansa sa termine (si nu cu reziliere). Poate chiar anul asta.

Ionut

Centura Zalău - 12.07.2024

Pentru patreoni există deja de ore bune. Mulțumim!
Mâine seară pentru toți. Dar nu e grabă, că nici chinezii nu se grăbesc.

Ionut

M-am luat cu altele. :)
Scuzați întârzierea!

Centura Zalău - 12.07.2024 - Sinohydro - filmare completă

naivu

Mi-as dori sa vad si pe loturile pe care le speram gata in 2024 (CraPi 1+4, PloBu 1+2, BuFoc 1+2+3+4) ce vad pe centura asta: un pod la stadiu de armatura si restul suprabetonate!
Zona cu alunecarea arata bine (sa spuna altii mai destepti daca e rezolvata sau nu), iar terasamentele sunt intr-un stadiu care-mi da sperante; daca n-as fi stiut cum s-a lucrat pana acum, as fi zis ca va fi primul dat in circulatie dupa A0S1.  :)

TibiV

Cred ca esti naivu...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)