[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Cristian 74

Târâș-grăpiș, structurile sunt aproape gata. Mai au una cu grinzi, singurele de pe lot. Ar mai fi ziduri de sprijin, de lucrat pe lângă structuri, terasamente la nivelul viaductelor, asfalt... Visez și eu. Filmarea aici:

https://www.youtube.com/watch?v=s9zKbJ9etDs?feature=shared

TibiV

De la On The Road AK: Centura Zalau Filmare completa la 03.03.2024 Stadiu lucrari L2 zona Meses Autostrada Transilvania A3

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

nenea_hartia

^ Mulțumesc pentru filmare!

Plusuri: Podurile sunt frumoase și toți cei trei topometriști, un inginer și zero muncitori păreau să fie pe șantier :lol: .
Minusuri: Jale...

Iceman

Mai în glumă mai în serios ar putea intra în multe zone cu balast stabilizat și asfaltare... nu înțeleg ce tot trag de timp și nu fac nimic

naivu

Poate că nu le ajung banii din contract (cheltuieli suplimentare cu alunecarea, creșteri de prețuri la materiale,  etc). Parcă văd că își încasează banii pe structuri după care abandonează contractul  :( . Măcar de s-ar întâmpla mai repede ca să se poată face o nouă licitație.

georgec

Aici nu se actualizeaza preturile?

florin74

Se pare ca inca nu. Teparul de la S.C. Good Prod S.R.L cere cateva milioane ca sa semneze hartiile. S-au combinat cu cea mai penala firma din zona.

Ionut

Centura Zalău de sâmbătă.
Doar coperta. Mâine seară filmarea. Până atunci acces doar pentru patreoni.

kumar

cfdp

Am mai avut o interventie de acest tip
Ok. trebuie coloane pentru sustinere taluze.
-de ce s-au turnat asa inalte daca radierul ar trebui sa fie la -1/2m sub acostament (1m se considera contaminarea)?
-de ce s-au realizat in profilul de rambleu in acostament si nu la baza taluzului?

Ionut

Filmare completă Centura Zalău. Sinohydro. Martie 2024.

voicul

Sa adaptam o celebra zicala (mai ales ca s-au auzit voci cat de buni sunt chinezii):
Au facut, dar au si tras de timp!

TibiV

Și-au amintit și de viaductul de la 05.20....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Ce panta avem la 6:10? Cred ca sare bine de 10%!
Eu sunt de parere ca orice alt constructor ar fi abandonat complet santierul. Ar fi gasit o mie de motive sa nu faca asemenea consolidari. Si alunecarea aia mamut ar fi speriat chiar si UMB-ul.
Au ras dealul ala si degeaba
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

nicolaem

ce bine ar fi fost daca parerea ta era adoptat si de chinezii astia.
abandonau complet cum zici dupa 2 ani de chin. se relicita inca 2 ani. si acum aveam constructor nou care ar fi si lucrat.

bataia asta de joc va ajunge la 10 ani in ritmul asta. tot la reziliere vor ajunge