[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

On the road AK a filmat pe 6 octombrie 2023: Centura Zalau - Vor reusi chinezii sa termine lucrarea in 2024 inainte de UMB la Autostrada A3 ?

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

@TibiV, UMB nu deschide nimic pe A3, la anul. Chinezii pot sa mai taie niste frunza la caini.

La 6:20 au ridicat cumva linia rosie ca sa sape mai putin in deal?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Asta cu chinezii nu era intrebarea mea.
Fix asa a botezat On the road AK filmarea respectiva...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

AlexC

Salutare tuturor,

Ieri am filmat și postat.

Sper sa vă placă!

Alex

nenea_hartia

^ Filmarea ne place, mulțumim, big Like! Totuși nu ne place ce fac chinezii acolo de atâția ani :D .

Cristian 74

dr4qul4

Incepe sa arate a santier cu sanse sa fie dus la bun sfarsit.
Ar putea chiar sa fie gata la anul, desi s-au apucat sa mute un deal intreg fara sa fie in plan.

Stiu ca toti dam vina pe chinezi, dar oare sa fie singurii vinovati?
SF-ul o fi fost bun de ceva? Si ce e cu stadiul financiar? 36,5% la 48% fizic?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

cfdp

Da arata bine si structurile viaductelor, desi la prima vedere sunt mai dificil de realizat arata ff bine.
Este solutionata si realizarea in curba, care ar arata foarte ciudat daca ar fi cu grinzi L=35-40m. A se vedea viaductele pe centura Beiusului.
  In meseria noastra, tehnic, podurile si viaductele se numesc "opere de arta". Este drept ca impropriu pt multe obiective, dar daca iesi din zona de confort "proiecte tip Iptana" aceste pot deveni opere de arta.
   Daca erau mai multi de 5,6 chinezi poate si ritmul era altul.
  Spor mai departe.

rezin

În sfârșit , o adevărată  bijuterie a rețelei de drumuri! O încântare să privești acest șantier! Nu știi de ce să te mai minunezi : eleganța viaductelor și a zidurilor de sprijin din beton cu ale lor curbe line, fără eternele gabioane , această soluție ieftină și puțin fiabilă  de Burchina Faso , linia plăcut unduitoare a drumului,   frumusețea amenajării spațiilor din proximitatea  drumului,încadrarea armonioasă a drumului în natura înconjurătoare prin soluții care nu zgârie privirea, sau natura superbă pe care o străbate drumul!

Mulțumesc  Sinohydro, cel puțin pentru mine e realizarea unui vis , când pot  să spun: AȘA  DA!

Mulțumesc Cristian pentru acestă filmare de excepție!

gicu

Problema e alta. Tot admirăm bijuteria de o vreme și o să o mai admirăm mult din păcate.

gsimon

Stie careva cam pe la ce minut va iesi tunelul Meses in stanga centurii? Din ce stiu va merge relativ paralel cu ea pana la legatura cu giratoriul unde va fi si iesirea de pe autostrada.

adyneamtu

Comparand cu harta Proiectele de Infrastructura as zice ca la min 5:30 undeva la 200 de metri in stanga.

Cristian 74

Da, cam pe unde e structura aia de la minutul 5:30 ar fi intrarea/ieșirea din tunel. Apoi cam de unde e alunecarea încep să meargă aproximativ în paralel.

Cristian 74

alexV

Multumim pt filmare. Vad ca au atacat si polotii rupti.