Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

paulmare

^Aiud.Dan e altceva decat ce a patit UMB la cariera de piatra (de fapt nu la cariera, ca in zona de deseuri a carierei) - desi cauza "de baza" la ambele sunt desenele cu carioca facute pe planse scoase din google earth

Hercule

Pana la urma a intrat Marcotim pe ST2? Dupa stadiul lucrarilor, se pare ca nu.
Oricum slaba miscare, atat la Aktor cat si la Pizarotti. :(
Deșteaptă-te române!

vladioan_bv

oare sa ma risc la un pariu ca pe a10 nu se va deschide circulatia de integral la sfarsit de 2021?  ???

rebel

^

Pe filmarea lui AlinC din 24.04 din zona Radesti la minutul 13.21 filmeaza o masina cu insemne de Marcu Company lipit pe grila masini..

RaduG

Sunt dezamăgit de mobilizarea de la nodul Teiuș. Nici un avans, pe șantier nu lucrează nimeni, este o bătaie de joc în formă continuată.
Cnair-ul și MT-ul trebui să meargă acolo și să dea cu Aktor de pământ.

florin74

Momentan la Teius s-a modificat solutia... Pamantul e foarte slab si trebuie sa utilizeze geogrile.
In rest se lucreaza pe restul lotului. doar ca lotul e mare.Are 24 de km. Undeva la 1500-1800 tone asfalt pe zi au reusit sa bage, constant. Vad ca vind dinspre Aiud spre Teius.Inclusiv Marcu. Se lucreaza la curatarea de pe marginea autostrazii, sunt 200.000 mc3 de pamant care trebuie luat.

NGC

Si alte surse spun ca Marcotim este pe teren.

carutasul

păi e clar, au început lucrările la supratraversări și pe toate filmările se văd camioane înșirate. Acum depinde și ce au în contract, dar eu mă aștept ca de data asta să se vadă; probabil la început e mai greu că trebuie pregătit terenul, după aia când încep să înalțe rampele o să meargă repede. Deja ceva se vede, doar că am impresia că au venit de puțin timp... Mie tot asfaltarea mi se pare că merge cam încet, dar poate e doar răbdarea mea de vină :)

Dominik

You're in Steelers Country

carutasul

Am făcut un efort și am numărat: trei supratraversări "terminate" ( în sensul că e terasamentul sus, mai au de bibilit) și șase în stadiu incipient. Dar partea bună e că la toate șase au început să curățe partea de fundație. Dacă le-au început și Marcu lucrează cum știm noi n-ar trebui să ia prea mult...

ovicor

Rusinos modul de rezolvare a drenarii apelor in nod Sebes Nord. Poate n-ar strica " o partida de pescuit " a userilor din zona in acele lacuri. Iar Alin sa-i supravegheze de sus.

luc

Activitate azi în Nodul Sebeș, în jur de ora 17.45 (GPS)

(GPS)