Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

gsimon

Ce am mai observat in mers, e ca brazii plantanti la un moment dat pe marginea autostrazii sau uscat in mare pare din cauza secetei de vara asta.. aparent nu s-a mai obosit nimeni sa ii ude periodic, mai ales in primul an de plantare  :((

TVlad

Asa e, remarcasem si eu saptamina asta cind am ajuns pe acolo. As fi fost surprins daca ar fi fost altfel...Partea buna e ca nu s-au uscat chiar toti si, presupunind ca nu se mai usuca anii viitori, o sa arate bine. Macar e de apreciat buna intentie  :)

cfdp

In ce priveste receptia lot 2 pe A10, am inteles ca de la deschiderea circulatiei nu s-au mai platit nici o lucrare, motivul fiind expirarea asigurarii lucrarilor de buna executie. Acesta pare a fi motivul sau pretextul ?? si pentru amanarea receptiei.
 Pe lotul 1 receptia a fost efectuata cat ai clipi, cu o multime de neconformitati care nu s-au rezolvat nici la aceassta ora, nu le mai amintim... rosturi la poduri, si guri de scurgere care "plang", lipsa accese sub poduri (lipsa usilor prin panourile fonoabsorbante), rigole nefunctionale, semnalizari deficitare la bretele de iesire,... sectoare de carosabil defectuos, rampe la poduri, pasaje, terasamente instabile ...si multe altele care poate nu le vedem.

mdragos

Suna a un blocaj "clasic" CNAIR. Sunt curios daca se va rezolva vreodata, sau tot in justitie. Oricum presupun ca restrictia de 100 km/h va mai dainui 2-3 ani  >:(

Cetatean

Astazi am prins in trafic pe lotul I masina de verifica planeitatea,nu stiu cum ii zice si de la ce institutie e...era si o masina de politie cu ei.
Dupa lotul impregilio,lotul pizzarilor e cel mai varza.
In schimb lotul aktor,in continuare ma surprinde calitatea uzurii. Nu stiu de la ce statie au luat-o si cine le-a asternut asfaltul...da inca se tine bine. Astazi trecand pe langa spatiul ala service inca inchis,ma gandeam oare cati ani sunt de cand au inceput lucrarile? 7-8? Fantastic,suntem de cartea recordurilor,da pe negativ!

raulbogdan23

Nu erau cumva cei de la STRABAG?

voicul

Au adus oameni din Grecia pentru calea de rulare (desi posibil sa confund cu A3), dar probabil va fi la fel si pe A0S ... cand va fi.

Ionut

Citez din memorie: grecul care a murit în autocarul rupt de grinda de gabarit de la Unirii era din echipa de asfaltare de pe A10.

Cristian 74

Au venit greci autentici pentru asfaltul de pe A10. Și Strabag au ajutat, dar nu pe Aktor, ci pe Pizzarotti. Împreună cu Elis Pavaje și Florea Group. De aceea e așa de pestriț asfaltul Pizza.

ddfab

la aktori, acum, in aceasta vara au inceput sa apara mici gropi, pe unele zone, pe banda 1. nu sunt multe... a rezistat foarte bine. daca le-ar repara acuma, nu ar fi nici o problema. dar tare ma tem ca vor mai astepta, pina devin cratere...cand apar ploile, imediat se maresc si adincesc aceste gropite...
in alta ordine de idei, iluminatul e praf pe lotul aktorilor... la poduri lipsa, dar ard frate becurile in spatiile de servicii, care stau inchise. chiar nu-i inteleg. si lotul celor de la tirrena sufera la iluminat, mai ales in nodurile Aiud si Decea, unde arde doar asa cate un bec pe ici-colo...intretinere made in CNAIR >:(

Earthchild

Nu știu dacă s-a mai pus întrebarea, când finalizează Aktor consolidările la deal?

ovicor

Are subcontractor mama-natura!

Earthchild

Pe bune, nu știe nimeni?

Voicu

Eu credeam că sunt gata la Oiejdea... 🙈 Și acolo mai au de lucru??
@AlinC, dacă ar mai da pe aici, ar fi fain, eventual presa locală să se mai agite din când în când

florin74

Si eu stiam la fel, doar mai urmaresc datele din inclinometre, sa vada cum se prezinta alunecarea ce a generat probleme acolo.