Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

interesantul

Quote from: crystale on July 31, 2023, 02:22:58 PMProbabil imediat ce se scoate limitarea stupida de viteza de pe loturile 1 si 2. Adica niciodata.

S-a scos limitarea de 100km/h de la Aiud la Sebes..
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

claghi

Nu confirm aceasta informatie. Astăzi am facut un drum dus-intors Alba Iulia-Ludus si pe sectorul Aiud-Alba Iulia indicatoarele cu 100 sunt încă prezente.

yetiman

@interesantul: Daca tot ai aruncat o "bomba", da-ne macar o sursa.
Ca vad informatii contradictorii. Si devine, brusc, neinteresant...
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

horatiu.cosma

Era stricat butonul "?". Sunt tot acolo indicatoarele de limitare, confirm și eu de azi.

interesantul

Am trecut in 17 jul, si cel putin Aiud-Sebes erau doar in zona Alba Iuilia Nord. M-am uitat atent, si sunt atent la astea pentru ca eu ma duc la limta de permis.. sigur nu le-am mai vazut
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

TibiV

Eu am trecut astăzi de la Sebeș la Turda, și indicatoarele de limitare la 100 km/h (pe fond galben) sunt la locul lor.

Indicatorul de sfârșit al restricțiilor este la Aiud, la intrarea pe Lotul 3...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

captiva

^^
Pe 20 iulie (dus) si 24 iulie (intors) era literalmente plin de indicatoare galbene cu limita de 100 intre Sebes si Aiud (si retur). As zice ca sunt macar 10 pe sens

prd.marius

ca sunt am inteles (multumiri celor care-au confirmat prezenta lor), insa cand se vor ridica acele restrictii stie cineva?

survola

GIV

pariez ca nici cnair nu stie

Granata06

Probabil cand se vor finaliza gardurile de protectie de montat.

pasa_andrei

A10- Alunecarea de Teren Alba Iulia - 30.07.2023

Enjoy!

Light

Quote❗️Atenție!
🟠Restricții de circulație în perioada 01-02 august 2023 pe A10, Nodul Rutier Sebeș, Breteaua 3, banda I, km 0+000 – km 0+870, județul Alba
🟠Antreprenorul intervine în perioada de garanție pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil.
🟠Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză.
❗️Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră.

Sursă: FB DRDP Cluj

Quote❗️Atenție!
🟠Restricții de circulație astăzi, 03 august 2023, pe A10, Lot 1, km 7+800 – km 10+800
🟠Antreprenorul intervine în perioada de garanție pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil.
🟠Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză.
❗️Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră.

Sursă: FB DRDP Cluj

EugenRo

Quote from: EugenRo on October 24, 2021, 11:44:42 AM

Ce viitor au formele astea de relief?

E voie cu "told you so" din 2021?

reed

:lol: parcă ne-am fi certat pe forum așa cum o facem pe UMB.Proiect slab,lălăit,dealul ăla o sa tot curgã.1000 de km de autostradã, in sfert incã in construcție 4 ever