Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

Earthchild

Quote from: AlinC on July 06, 2023, 09:52:27 PMAlunecarea de la Alba Iulia Nord:
Nădășelu reloaded.

TibiV

Dealurile Ardealului reloaded...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oneLess

Duta C

Dealurile Ardealului + incompetenta cucului,pistolului,neagului,ionitului.  >:(  >:(

interesantul

Momentan e buna limitarea de viteza.. La ce trambuline sunt.. Mai ales aceea de la intrarea spre Aiud, inanite den pod...Sunt 5-6 hopuri bestiale..
Daca ridica limita de viteza de la 100, cred ca o sa avem multi "zburători"
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

crystale

Dacă sunt probleme, ar trebui rezolvate punctual, în garanție și cât mai grabnic. Metoda cu impunerea unei limitări de viteză pe tot lotul e la nivelul de inteligență al unui gibon; aveam alte așteptări de la oameni.

TeoH9

Facem autostrazi ca sa avem limita de viteza mai mica decat are un Drum European. Aia da afacere!!

Bachus01

Azi am trecut pe A10 dus-intors. Nu este prima oara , dar pentru mine care merg mai rar pe A10 pot trage urmatoarea concluzie:

La trambulina de dupa Aiud cred (am urcat din nodul Unirea )inainte de un pod (sens spre Alba), avem limitare de 80 km/h (de acord cu ea )presemnalizata/semnalizata corect inainte si imediat dupa cu sfârșitul restrictiilor . Restul lotului Aktor se poate merge linistit cu 130-140 km/h . Nu sunt pericole la 130-140 km/h.

La întoarcere,  am fost destul de atent la indicatoare. Cred ca 3 am vazut cu limitarea de 100km/h . Semnalizare foarte proasta pentru o autostradă  si miliția prezenta la datorie. Eu fac destul de des drumuri lungi prin tara cu turismul.  Daca tot ai pus limitare de 100 km/h macar sa fie vizibila , cu indicataore mai mari , mai dese etc . Pe ploaie sanse si mai mici sa le vezi .E de noaptea mintii din punctul meu de vedere păstrarea limitării la 100 . Vad 2 motive , ori trebuie încheiate niste hârtii, proceduri si avem o durere undeva din partea autoritatilor ori motiv pentru miliție (target la amenzi) . Pericolul este pe A la limitarea prosteasca de 100 , nu preventia pe DN sau prin orașe . De aici vin usor bani la buget , etc.

Lotul pizza a fost, este si o sa fie in continuare o flegma intre ochi din partea autoritatilor care au acceptat asa ceva si din partea constructorului.  Ieșirea din A10 spre A1 la fel. Senzația foarte frumoasă cand intri si ai coloana de camioane pe A1. Mai bine scurtau 500m dintr-o banda de pe bretea (la trecerea de la 2 benzi la una) si prelungeau banda de accelerare cu 500m .

dr4qul4

Daca ploua atat de tare incat sa nu vezi indicatoarele, atunci ar cam trebui oricum sa reduci macar la 100 km/h, dac anu si mai jos.
Eu am alta intrebare... stiti pe cineva care a primit amenda pentru ca mergea cu 130 km/h pe A10?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Hercule

@Cristian 74 : la capatul A3 de la Chetani politia chiar sta la facut norma de amenzi. Un agent cu pistol sta ascuns fie pe pasarelele peste A3 sau in masina in parcarea din zona Ludus. Faptul ca autostrada se termina si toti incetinesc la iesire ii aduce direct si sigur in plasa politiei.

In schimb pe A10 eu nu am vazut politie. Dar ajung pe acolo doar de 1-2 ori pe an.
Deșteaptă-te române!

ddfab

@dracula si @Hercule
privitor la radare pe A10... politia sta frecvent in parcarea de la Oarda, pe lotul 1, sensul spre Turda( mai des fata de sensul opus), posibil si datorita faptului ca venind de pe A1, la 130 km/h, intri pe A10 si mergi tot asa, daca nu stii... :) clienti au, dar nu pot sa zic de la ce viteza le da felicitarea...
alt loc, dar stau ceva mai rar, la nodul Alba sud, sensul spre Sebes
altul... chiar in nodul A1 cu A10, sensul Sibiu-Alba, dupa ce treci podul peste raul Sebes si DN1, chiar in locul in care vine breteaua de urcare sensul Sebes-Turda... aici este restrictie 80 km/ora. Aici esti victima sigura daca ai ghinionul sa fie ei in zona si nu este atentionare pe Waze.
I-am mai vazut si in nodul Teius, sensul spre Sebes, dar mai rar.
drumuri bune sa aveti!

pasa_andrei

A10 - Lot 1 - Alunecarea de teren

Tot mai multe probleme apar la Alba Iulia unde inca o alunecare de teren a aparut in urma cu cateva saptamani.

E foarte bine ca inca le dam contracte celor de la Pizzarotti caci le fac in termen si bine. Bravo CNAIR. ""

Enjoy!

survola

Dealul acela golaș doar asta așteaptă, să o mai ia la vale.

Earthchild

Să mute copacii de la Coșevița acolo.