Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Telvanni

Am sanse ca weekend-ul urmator sa circul pe acolo nedeviat?

AlinC

GIV

au facut economie la marcaj  :lol:

ce ziceti,  mai apar alte alunecari la Alba Iulia Nord?

danutzu_1069

S-a terminat vopseaua....
sau banii pentru vopsea..

reed

De ar fi,garanția expira cam într-un an și ceva-max 2.Receptia cred că s-au făcut în 2021, 48 luni garanție ... Vedem după cum ne descurcam

Duta C

Si au cistigat 2 loturi linga Bucuresti...ne-am nenorocit cu astia.....multumim partidului,mt,cnair,oamenilor din umbra!!!
p.s. Vai de voi incapabililor la cravata care nu sunteti in stare sa cititi 3 hartii si sa dati un rezultat corect. Sunteti in stare doar sa bagati cardul in bancomat si sa luati sporuri nesimtite si noi facem 12-14 ore din kpitala la baia mare cu riscul sa ajungem in carucior cu rotile sau in dric!
Vai de voi!!! >:(  >:(  >:(

TeoH9

Ce mizerabili Pizzarii, dar pana la urma vina lor e minima. Sunt o firma care cauta profit si vor dori tot timpul sa optimizeze costurile. Fraier este Beneficiarul ca accepta.
Nu stiu cine gestioneaza acest proiect din partea CNAIR dar ori e complet incompetent ori e "ajutat" sa inchida ochii. Ar trebui facute publice aceste nume.

mirceaeliade

cum se poate face receptia pe o garantie fara marcaj complet? la cum arata marcajul, pariu ca se va gasi un retardat sa opreasca acolo crezand ca e loc de parcat!

Le Serj

Quote from: mirceaeliade on May 09, 2023, 03:06:19 PMPoate careva sa gaseasca filmari de acum >6 ani cand puneau straturi de balast Pizza in zona asta?  Nu cred ca erau prea multe filmari pe atunci, dar poate se vede pe filmari daca au facut ceva execrabil atunci.

Am gasit ceva, ceva filmat de Alin pt Ziarul Unirea dar nu e f. relevant.

mirceaeliade

^pe toate filmarile escaveaza dar nu vad sa taseze in vreun fel....

vm75

Italienii nu au nevoie de tasare, ei se bazeaza mult pe gravitatie, si-au dat seama ca lucreaza in favoarea lor, daca trag suficient de timp

cfdp

in filmarea din 4.02.2019 min 4:45 si in filmarea din 27.02.2019 min 9:35 se vede ca sapatura in terenul natural a fost realizata in trepte, deci au alunecat umpluturuile efectuate in profilul mixt. In plus, bonus, se observa cum santul de garda --din partea superioara a taluuzului a fost betonat pana la un loc, dupa care a stat ani de zile asa. Toata apa a deversat in acea sectiune unde ulterior a alunecat taluzul in timpul executiei si umpluturile dupa receptie.
Santul de garda a fost pereat pina in acea sectiune in primul an si a stat intrerupt 2-3ani, dirijand toata apa in terasammnet.

GIV

pe lotul aktor inca se lucreaza la cladirea spatiilor de servicii. umb face un lot de autostrada a3 si cred ca intra aici si centura bacau pana termina aktor a10

Marius

Marcajul rezonator e refacut in zona alunecarii de la nodul Alba Iulia Nord de aproximativ 2 saptamani.
In alta ordine de idei, am trecut duminica 21.12.2023 pe langa spatiul de servicii de pe lotul 1, sensul spre Turda. Parcarea era destul de plina, dar cladirea cu toaletele parea inchisa. Este posibil sa nu fie functionala nici acum?

ddfab

^eu stiam ca e functionala, dar intrarea la toalete se face prin lateral. in fata este un spatiu comercial, care zace nefolosit si astfel da impresia ca este nefunctionala zona...