Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pasadia

Subcontractarea lucrarilor...

ddfab

^ ma refeream la faptul ca sunt subcontractori cu un anumit Nume... si totusi ies gabioanele "obeze".. :)

TibiV

La gabioane UMB este singurul antreprenor serios, profesionist...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

neobluenet

Daca e sa vedem partea plina a paharului, e bine ca fac gabioanele cu excavatorul. Puteau sa aduca pietrarii care au lucrat dupa podul peste Mures si dura cel putin jumatate de an pana puneau pietrele alese cu grija.

Adrian28

Sâmbăta, 8 Aprilie, ora 12. Ceva activitate - Zublin, Florea Grup, Strabag.  Macar nu e pustiu, cum era atâția ani cât sa construit autostrada. 

Powered by API/PUM imgur uploader

EugenRo

^ Când văd gabioanele astea vălurite de atingerea delicată a buldozerului mi-amintesc de o porțiune din traseul montan de la Babele la vf. Omu (M. Bucegi) denumită sugestiv "saltelele de piatră.

TibiV

Astia nu "si-au facut mana" la Dealul Liliecilor...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ioji

Lasa-l asa, in opinia mea e ok, daca AlinC nu are timp, e bine ca ai pus linkul catre ziarul lui, fiecare click catre el este de ajutor in obtinerea contractelor de publicitate. Macar atat sa facem si noi pentru filmarile lui exceptionale, pentru munca depusa si dedicatia lui ca noi sa fim informati aproape zilnic de stadiul lucrarilor din zona.

AlinC

In Joia Paștelui la alunecarea de la Alba Iulia Nord:

pentium10

ce fain strica asfaltul senilata aia, putea sa aduca unul pe roti, dar ei batman batman
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

radu2010

Sunt senile de cauciuc, nu mai fiti carcotasi

GIV

senilata nu e electrica... :troll:

ddfab

totusi... oare de ce au stricat acele trepte facute in terasament? nu erau mai ok treptele? la toti constructorii am vazut ca realizeaza trepte unde imbina 2 zone de terasament...

AlinC

Alunecarea de teren de la Alba Iulia Nord: