Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stefan01

Lotul 1 - breteaua de legătură între DN1 și A10, sensul Sebeș - Turda

Ce casiuri frumoase a realizat ,,Mama Natură" ! :)

Stefan01

Stefan01

Spre seara voi posta cateva imagini de pe lotul 1 cu locul unde rambleul a inceput sa alunece. Nu mi-a placut ce am vazut.  >:(

Pozele promise. Sunt realizate astăzi, pe lotul 1, sensul Sebeș - Turda.

Stefan01

Stefan01

Alunecarea este imediat după panoul informativ adresat participanților la trafic pe sensul opus; vezi ultima poză din postarea anterioară.

La o primă vedere sunt afectate două benzi: cea de urgență și banda întâi. Las pozele să vorbească.

Stefan01

Bănuiesc că în chenarul roșu se află unul din punctele unde monitorizează alunecarea.

alecu26

Presemnalizarea e destul de rău făcută. Chiar dacă exista panouri....din cauza ca tot acolo se desprinde breteaua balizele sunt puse în ultimul moment.
Em făcut ieri o manevra destul de brusca sa le ocolesc.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

crystale

Ce noroc că e limitare de viteză pe tot lotul. În felul ăsta poate apărea oriunde o alunecare de teren și nu mai e nevoie de nimic :D

Stefan01

Câteva imagini cu CIC Teiuș. Avans în pas de melc. Aktorii nu se grăbesc. :whistling:

klax187

In gradina lui Aktor,
Toate pasarile dorm...

medicul de garda

Mi se pare mie, sau utilajele de deszapezire ale DRDP-ului local stationeaza in CIC-ul neterminat?? E ok oare sa le tina asa sub cerul liber pe timpul iernii, intr-un santier (cica) activ?
Trust me, I'm an east-european doctor!

marius.firtonea

Am avut un drum spre Cluj si am urmarit calitatea lucrarilor de pe autostrada Sebes-Turda.
Lotul Pizzarotti: plin de denivelari, la conexiunea cu A1 au aparut niste cratere, problema de la rambleu pare ca se accentuează. Apropo stie cineva de ce mai sunt restricții de viteza? Nu se lucreaza nimic de ft mult timp.
Lotul Aktor: planeitatea ft bun. Ce m-a uimit era ca se lucra in afara corpului autostrăzi, se turnau ceva rigole, pe lungimea lotului am identificat cam 50 de muncitori. Ce nu am inteles era de ce frezau asfaltul de la Spatiile de servicii. Au gresit si aici compozitia? :o
Lotul Tirrena: as zice ft decent, cu o exceptie: pe sensul spre Sebeș la unul dintre viaducte este o denivelare groaznică, am crezut ca imi iau zborul.
Lotul Porr: cineva se plangea de trambuline si dezactivari de Cruise Control. Mi s-a parut totul ft in regula, ceva reasfaltari, dar facute ft bine.

Teo

Cred ca se implinesc 10 ani de la inceperea lucrarilor si acestea continua pe A10, lotul 2.
Se asfalta o supratraversare dupa Nodul Teius si in mai multe puncte la spatii de servicii, CIC.

survola

Le place munca, nu se mai pot opri băieții.

Stefan01

Filmare realizată astăzi de AlinC, pe lotul 2. Mulțumesc ! :cheers: