Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

TibiV

Aline, ce bine ca iti postezi iarasi filmarile....

Dupa like-uri, se pare ca multi colegi au aceeasi parere.  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ioji

Si mie mi-au lipsit, in special atentia la detalii, parca imi citeste gandurile si filmeaza exact ceea ce as fi fost curios sa vad. Pacat ca odata cu finalizarea A10 nu o sa mai avem parte de filmarile lui fiind in afara ariei lui de interes  :(

AlinC

Alunecarea de la Oiejdea:

TibiV

AlinC

Pe Aktor i-a apucat hărnicia duminica asta:

Duta C

Se grabesc probabil sa  vina pe A0! :D

dr4qul4

se pare ca vor inchide santierul pana la sfarsitul anului.
Partea buna din chestia asta, este ca s-a demonstrat ce inseamna un drum fara intersectii la nivel si fara curbe/serpentine sau restrictii de sub 60 km/h, chiar si cu o singura banda pe sens.
Nu-mi amintesc sa fi existat vreun blocaj aici.
Daca a facut fata traficului de pe DN1, cu siguranta reprezinta o solutie pentru traversarea oricarei zone montane din Romania (A8, A6, A3, A13, DX17). Putem construi doar HP in zonele grele, si 10 ani nu vom simti nevoia upgradarii la FP
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

horatiu.cosma

Eventual șantierul de la Oiejdea până la sfârșitul anului, că parcările și CIC-ul cu siguranță rămân pentru 2023.

Ionut

Să-i lăsăm să se pregătească pentru Liga Campionilor!

TibiV

@AlinC ,
multumim!

Cand o fi gata, sa faci o filmare cu 6-8 treceri.
Pentru manualul celor de la "Drumuri si Poduri"... Sa stie ce greseli NU trebuie facute...  ;)

Liviu M

Ce greseli TREBUIE sa faca stiu deja, da?  ???

florin74

Se zvoneste ca saptamana viitoare se va circula la Oiejdea normal
Azi-maine termina cu asfaltul.

ijwtsh

Pot sa dea in circulatie in zona Oiejdea Aktor, sau trebuie facuta iar o receptie? Poate se va elimina si limita de 100 km/h pe care n-o respecta nimeni oricum.