News:

Crăciun fericit tuturor!

Main Menu

Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Andrei O

Astazi pe sensul catre Sebes, parcarea de pe lotul 1 nu era deschisa.
Nu am vazut daca era deschis pe sensul opus.

Update: Duminica pe ambele sensuri parcarile sunt inchise.

bacovia

OK. Am trecut vineri pe Sebes - Turda (in timpul programului de munca). Ca unii se minunau de ritmul Aktor.

Deci Aktor o freaca. La alunecare era ceva miscare, insa f anemica. In restul punctelor absenti total.
Iar parcarile de pe ST1 sunt INCHISE!

raulbogdan23

Quote from: ddfab on July 19, 2022, 08:24:20 AMmare minune!!! au deschis spatiile de servicii de pe lotul 1, cele dintre Alba si Sebes, pe ambele sensuri... sa vedem acuma daca le si intretin, ca sunt pline de balarii...

Posibil sa fii vazut masini care au intrat fortat in parcare.

Vineri 15.07.2022 cand am trecut eu (mergeam spre Sebes) pe sensul spre Turda erau vreo 3 masini oprite chiar la intrare in parcare pe banda de urgenta.

Duminica 17.07.2022 cand ma intorceam spre Cluj era o masina in parcare, iar balizele erau trase in asa fel incat sa incapa o masina (asta pe acelasi sens de mers).

Iar conform ultimelor mesaje venite de la colegi cum ca parcarile sunt inchise ma face sa cred ca defapt erau intrate fortat masinile.

NewBest

Nu au intrat masinile fortat, au fost deschise cateva zile iar apoi le-au inchis din nou. Am trecut la mijlocul saptamanii trecute (cred ca miercuri sau joi seara, nu imi mai amintesc exact) si nu mai erau balizele. Erau chiar multe camioane oprite peste noapte (vreo 10-15 pe fiecare sens, estimat din trecere). Ieri (duminica, 24 iulie) am trecut din nou si erau inchise.
Ce e nasol e ca au pus doar balizele, nu au mai acoperit si semnele de presemnalizare. Cand am trecut pe sensul spre Sebes o masina dadea cu spatele sa iasa din parcare pentru ca s-a incadrat sa intre si s-a intalnit cu balizele dupa colt... Nota 10 italienilor.

survola

Se avansează și la spațiile de servicii:
Mulțumim, @AlinC.

adiarc

sa vedem receptia finala....dupa cum spuneam anul trecut ,copacii din spatiile de servicii au fost plantati in batjocura in plin sezon de vegetație si marea majoritate subt uscati.. trebuie o lista lunga cu remedieri
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Europiu

Quote from: alexV on July 13, 2021, 02:55:14 PM
Quote from: alexd on July 13, 2021, 02:33:34 PMAktor nu termina anu asta, e destul de clar. Bataia de joc continua.

Dau in trafic lotul, dar nu termina santierul intr-adevar. Spatiile de parcare, CIC si unele overpasuri pt acces agricol raman pe la anul.

Ca fapt divers, ca intrebare cineva de coloanele de la Oiejdea care raman in aer dupa excavatie: o sa le taie pana la noul nivel al solului.

Sublinierea îmi aparține. @alexV: văzuseși proiectul sau era doar speranța ta? Că semne de retezat coloanele încă nu văd. Cam cât ar dura așa ceva?

Ah, și încă un cuvânt de apreciere pentru "previziunea" lui @alexV...

Quote from: alexV on May 01, 2021, 02:52:01 PMOpinie personala: Alunecarea de la Oiejdea NU va fi gata anul asta. Se va circula half-profile pe 1km.

A trecut mai bine de un an de atunci...
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

alexV

Noul proiect de la Oiejdea cere sa fie taiate. Acuma, Aktor nu le-ar taia, ca costa si aia. Vom vedea ce se va intampla.

TibiV

@AlinC a filmat și alunecarea de la Oiejdea:

Dar și CIM din nodul Teius:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bacovia

Pe ST1, desi sunt inchise, spatiile de servicii apar fain pe indicatoare. Am trecut de cateva ori pe acolo in ultimele saptamani si mereu cineva e 'pacalit' sa intre.

In curand va zbura careva prin gard.

Stefan01

^
Și la ieșirea din acele parcări de scurtă durată stau polițiștii cu radarele. Împart amenzi celor care depășesc limitarea de 100 km/h.  :lol:

Marius

Sambata am avut un drum de Cluj. Se circula cu 130-140, probabil se bazeaza lumea pe Waze  :)

Insa un lucru imbucurator, au disparut tranbulinele de pe lotul 4. Se mai simte ceva unde se intalneste asfaltul nou cu cel vechi dar nu e deranjant.

prd.marius

Da, intr-adevar au disparut trambulinele de pe ST 4.
Dar este o MEGA trambulina pe sensul Turda - Sebes, dupa spatiul de servicii de la Aiud, pana in iesirea spre Aiud.
Oare cum putem sesiza acest aspect? Daca mergi cu viteza legala pe acolo, zbori destul de bine. Ultima data cand am trecut eu pe acolo, nu era vreo limitare sau ceva.

gicu

Aseara am simțit și eu o trambulina mare, la nodul de la Alba Iulia, la iesirea de pe pasajul peste CF, pe sensul Sebeș - Turda. La viteză mare, zici că dispare asfaltul de sub roți.