Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daniel_I

Contract semnat de 7 ani in decembrie 2014 si nu sunt in stare sa se sincronizeze cu ziua nationala, asfel incat lotul 2 sa fie dat in trafic cu o zi inainte macar, mi se pare incredibil. O sa se circule bara la bara de 1 Decembrie intre Alba si Aiud.
Ieri si azi Pizzaroti montau parapetii lipsa din zona parcarilor de la Oarda, sper sa le deschida cat mai curand.
On The Road

ciprebbe

Pana nu e pus parapetele nu se va deschide. Mai lipsesc de pe stoc cateva tiruri atat pt autostrada cat si pt overpassuri. Se spera ca pana marti sa fie sosit tot si gardul sa ajunga la 60%.
Mai trebuie putina rabdare. Mult a fost putin a mai ramas...in sfarsit....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nicolaem

greu sa ai rabdare daca pistolarul nu comunica nimic. Era frumos macar chiar daca nu se respecta data de 14 nov, nici cea de 1 dec, sa avem o estimare.

LE Live din trafic de la un coleg.
     Aiud-Alba 1h 40min.

florin74

O veste buna ar fi ca alunecarea s-a stabilizat, masuratoriile efectuate in ultima luna au confirmat, deci se poate  reincepe lucru la Oiejdea, inclusiv pe perioada iernii.

Duta C

xab80

La cat au betonat baietii, nici nu-i de mirare. Dar chiar ca e o veste buna! Daca va fi o iarna mai uscata, sunt sanse reale pentru termenul de mai 2022, din cate am inteles asta e termenul din planificator.

florinalba

"breching niuz"
Ministrul transportului a declarat ca in wekend va face o vizita inopinata (adica sa nu stie nimeni) pe lotul 2.  :lol: :lol: :lol: :lol:

iata declaratia : "merg cu maşina şi conduc singur - şi o să fac şi un mic ocol singur, fără să ştie nimeni, să văd stadiul real al acestui lot 2."
Vestea buna este ca a mai declarat si asta : "O să merg la faţa locului pe lotul 2 Sebeş-Turda şi, dacă nu există pericol, dacă există siguranţă, vom da drumul şi la cei 24 de km, dacă nu mă înşel, din lotul 2 Sebeş-Turda, chiar dacă pe un kilometru se va circula pe un singur sens. N-are nicio logică să ţină închis acel lot de autostradă, fiind finalizat în proporţie foarte mare. Repet: respectându-se normele de siguranţă", a susţinut el.

pbh

Si pentru a nu fi recunoscut va fi inconjurat de masini cu girofar pline de baieti in costum de la SPP :D

nicolaem

mincinos notoriu. cred ca confunda A10 cu Cetatea AlbaIulia unde te duce waze. Cum sa "faci un ocol inopinat " de unu singur ca habar nu ai pe unde is punctele de acces ca sa vezi efectiv ceva.

LRadu

Pot fi putin insalatoare datele din ultima luna / ultimele luni, a fost o vreme destul de secetoasa, a plouat foarte putin, nivelul apei din sol e redus, as mai astepta inca o luna doua pentru a fi siguri. Sa speram ca nu va fi cazul de alte rezultate.

In orice caz sper ca toti jucatorii implicati sa fie suficient de maturi incat sa nu mai intarzie nejustificat deschiderea acestui chin de lot nici macar o ora.

sergiucloog

2 ore am facut aseara de la AB Nord pana la Aiud  :bash:
Macar n-o mai trebuit sa dau cu 80-100 in toate gropile si denivelarile... ca s-o mers bara la bara.

AkaManah

Aseară ai fost victima paradei de 1 decembrie. S-a defectat un TAB la Garbova și a dat peste cap tot traficul. Doua ore am făcut și eu din Alba Iulia la Aiud.

FMFM

Indicatorii de pe stalpul din "mijlocul drumului" de la iesirea de pe autostrada la AB-N, nu ar fi putut fi pusi pe exteriorul podului de corten?

NewBest

Sunt curios cine a gandit marcajele din nodul Teius de pe ST2, si mai ales daca are macar permis de conducere...

Cand faci scoala de soferi te invata cum arata "spatiile interzise circulatiei", si pe ce parte se ocolesc in functie de orientarea marcajului:

In nodul Teius vad ca logica a fost "facem liniile in jur la parapet/bordura"...

Astea sunt incalcari clare ale normativului. Ma gandesc ca nu se blocheaza deschiderea in asa ceva, dar nu cred ca se va face receptia cu marcajele invers...

Mai am o problema unde marcajul e orientat bine, dar... ce e bataia asta de joc doamne?

Au facut pur si simplu un triunghi in coltul ala si l-au umplut... Nu au urmat deloc geometria benzii de iesire, au venit drept, sa fie simplu si usor de desenat....

Si mai am o remarca, semnul acela de la iesire nu e cam mic? Adica mi se pare semn de DN, nu de A. Uitati-va pentru comparatie la semnul pus de pizza la Alba Nord, acopera bine atat calea de rulare a autostrazii cat si breteaua de iesire. E gigantic in comparatie cu cel pus de aktor...