Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Drive_140

Mulțumiri speciale lui @Adisan pentru același super utilaj feroviar filmat la Ilia și la Alba Iulia :)

Daniel_I

Am tot evitat sa pun fotografia asta, chiar am sperat ca pana deschid din nou breteaua de acces din giratoriul Alba Nord in A10, o sa monteze parapetii. Se pare ca nu, pentru Pizzaroti siguranta traficlui nu e prioritara. Breteaua e fix in stadiul asta de anul trectu din Decembrie de cand au deschis traficul.
On The Road

gicu

Mai au de desființat drumuri de șantier și de finalizat capete rigole. Probabil folosesc zona respectiva pentru acces.

yetiman

Pentru acces le ajungeau 5m, si doar intr-un loc.
Pizza demonstreaza (din nou) o nesimtire crasa.
Bretelele alea au fost inchise pana acum cateva zile pentru reasfaltare, marcaje, etc. Dar n-au fost in stare sa puna parepetele lipsa...

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

ddfab

^^ de acord... dar ce au pazit toata vara?
inca o remarca. la accesul pentru sensul spre Sebes, din nodul Alba Nord, chiar pe podul peste CF, in loc sa refaca banda de rulare care s-a degradat, au tras niste petice jenante, nici macar bine nivelate, care in sezonul rece vor zbura de la locul lor. Au refacut doar acea banda distrusa de pe pod, restul fusereala... ce sa mai vorbim de palete antiorbire, finalizat parapeti, etc. Mai sunt si subcontractori neplatiti si la astia vrem sa le dam inca un lot, pe A0N? >:(

germanul2012

Powered by API/PUM imgur uploader

@Daniel_I, la fel și eu am vrut să pun poza ca această locație (dintr-o sumedenie altele) din nodul Sebeș unde după muuult timp de la deschidere nu s-a definitivat taluzul cu strat vegetal, pământ care stă depozitat la baza și peste care au crescut (normal) buruienile. Apoi, lipsesc și vreo câțiva metrii de balustradă. E frustrant să vezi asemenea lucrări de infrastructură nedefinitivate în mod eficient și de ce nu și aspectuos. Menționez că poza este captură din ultima filmare a lui AlinC și tare aș vrea să fie definitivată porțiunea respectivă până acuma. Dar, asta este doar o mică părticică din mulțimea de neconformități după deschiderea tronsonului respectiv, la fel ca și alte tronsoane de autostradă din Româna care (unele se apropie sau chiar au iesit din garanție) sunt deficiențe neremediate.
    Și aș pune o întrebare (oare cui?) Cine ar trebui să înlocuiască sumedenia de balustrade deteriorate în urma accidentelor? Și ar mai fi multe de întrebat. Taxa de drumuri și asigurările le plătim cu toții, obligatoriu. Deci, numai noi avem obligații?

Duta C

alexV

Restul gardurilor de siguranta vor fi in santier cam prin utimele doua zile din finalul lunii. O sa le ia cateva zile sa le instaleze. E important pentru ca fara ele nu vor da drumul circulaiei cu 130km/h, nu cred ca le da voie politia.

Ca de obicei la un final de santier, este multa agitatie, probabil vor fi ceva informatii contradictorii in zilele urmatoare. Vedem ce o sa anunte oficial.

nicolaem

da, de 7 ani de cand is in contract "i-a luat iarna prin surprindere" ...

macar au in depozite tot ce le trebuie? sau mai depind de livrari de la terti?

ciprebbe

Depind inca....... din pacate.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nicolaem

incredibil ce bataie de joc din partea lor.

alin_simeriaveche

Eu tot mă întrebam, de ce erau trași de urechi doar Aktor iar despre Pizzaroti nimic? Pe șantiere și în presă auzeam doar de Aktori și când mă gândeam la vecinii lor îmi venea să îmi trag palme.

Vlad94

Am inteles ca pe Pizzaroti ii paste insolventa. Sper sa finalizeze lucrarea.

Adisan

Va las aici un video a prietenului meu M Alex, unde se poate observa mai bine spatiul pentru pietoni pe overpass-ul de la Sancrai

https://www.youtube.com/watch?v=_JOQv6JaqfY&ab_channel=MAlex

toma

Greu si complicat, mai ales pentru cineva in varstra. Sau cu un copil de mana. N-am inteles niciodata de ce nu fac trotuare largi si trecerile peste autostrada, in linie dreapta. La fel e si la Alba Iulia, nord.