Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

elphax

am vrut sa intreb zilele trecute, nu inteleg solutia pt calea ce vine dinspre Nord in giratoriu
dupa ce si-au batut joc 1 an de zile tinand nodul semi-inchis , asa aveau acum in proiect sa il faca ?

Powered by API/PUM imgur uploader

danutzu_1069

Se presupune ca traficul se imparte intre breteaua  directa si cea care intra in giratoriu... :|

toma

Acest giratoriu, in timp, v-a mai suferi o modificare importanta. Privind poza, in partea stanga, peste banda directa spre Alba I. v-a mai fi un drum ocolitor al orasului pe partea de NV. spre Zlatna, deci spre dealul din apropiere.

oneLess

^

Este o ieșire inutilă pe 2 benzi.
Mult mai utilă era intrarea pe 2 benzi.
Probabil se va modifica ( în timp ).

nicolaem

cred ca s-au gandit la fluenta traficuluide iesire. in caz extrem de blocaj/accident sa nu ramane banda de iesire de pe A10 blocata.

survola

Pe toate celelalte direcții intrarea în giratoriu este pe două benzi, ieșirea din giratoriu este pe una.

florinalba

^^^ dupa deschidere trafic lot 2 , in sensul giratoriu, cele mai aglomerate directii, in orele de varf, vor fi pe DN sensul  Alba -Iulia - Teius si Teius -  Alba Iulia datorita navetistilor. Cred ca 2 benzi de iesire spre Teius vor ajuta la decongestionarea giratoriului .

survola

Când apare drona oamenii devin mai harnici.

stangabriel

Multumim pentru filmari.

Chiar si acum, cand este aproape gata iar vremea a fost acceptabila pentru o toamna tarzie, se observa munca de migala. Nu cred ca o sa fie gata pe 1 decembrie, incat sa nu mai fie nevoie de lucrari cu utilaje pe calea de rulare. In afara , mai au multe de facut.

EugenRo

^Nu sunt cel mai "farmacist" om, dar in ce scarba au facut gardul asta stramb, greu de egalat. Mai lipseste aparatul dentar  :o
(Am trasat o linie dreapta pt contrast)

danutzu_1069

Oricit ne-amn  dosri sa fie dat in circulatie de 1 decembrie, eu zic ca nu o sa fie... Mai sunt multe de facut  pentru siguranta circulatiei.... Mai sunt 14 zile... adica 13 ....

nicolaem

atunci isi merita toate penalizarile legal posibile.
mai ales ca in primavara constructorii promiteau finalizarea lucrarilor. acum nici macar darea in trafic ....

Ionut

Posibil imediat dupa 1 Decembrie...

tigrel58

^
Saracii...nu au taietori de panglici...