Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

StefanCelMare

Chiar nu este vorba despre vorba aia.
Dacă ați urmărit thread-ul, ați văzut că proiectul Aktor este modern și prevede metode noi de realizare a podurilor.
Grinzile au fost prinse de reazem prin turnare beton in situ.
Nu mă aștept la farmacie în condiții de turnare beton pe șantier.
Aspectul estetic nu-l văd ca motiv să vorbim așa dur. Desigur, ar fi bine să fie farmacie ca la UMB peste tot, dar prefer să se lucreze și să se livreze la timp decât să facem crize de nervi că nu arată bine.

StefanCelMare

Apropo, eu nu mi-aș face griji nici estetic.
Am văzut ce a făcut Retter la podurile peste Mureș.
Foarte probabil nu va rămâne așa.

Kimi

Schimbati subiectul asta pueril ca-i dati idei lui Praștie.

elphax

corect, orice problema invizibila ar fi acolo sub viitoarele elemente care vor acoperi betonul, nu o sa cada podul in timpul vietii mele, si sigur voi trece de sute de ori pe acel pod :)
si copiii mei la fel

xab80

Quote from: StefanCelMare on October 25, 2021, 05:09:33 PM
Dacă nu-s probleme structurale, chiar nu văd problema.

Asa este. Oricum se fac teste de sarcina pe toate podurile de pe traseu.

alexa_adrian2001

Oare dupa ce se deschide si acest lot unde se va muta gatuirea? Fiindca sigur o autostrada gata atrage si mai mult trafic.

gicu

Nu cred că vor exista gâtuiri semnificative, pentru că autostrada asta are continuări lungi în toate direcțiile.
Va fi probabil o ușoară creștere la sensul giratoriu de la Veștem pentru că până la deschiderea Pitești Sibiu Lot 1 va crește traficul prin sens. Deja Cluj-Brașov de exemplu devine mai atractiv prin Sibiu.

elphax

bacovia

Turda a fost-este-si va ramane un oras sufocat de trafic indiferent ce lot de autostrada se deschide.

Daca autoritatile vor binevoi sa accelereze construirea legaturii A3-Tureni si un nod suplimentar la Ciurila/Savadisla, vor exista premisele unui trafic mai lejer in Cluj si Turda.

realtech

Eu zic ca se va muta la Talmaciu-Boita, intrarea pe Valea Oltului. Pana acolo o sa se mearga bine pe 2 benzi, acolo se trece pe una si se va gatui.

dargauda

dargauda

Sâncrai, relocare DJ142L din 26.10.2021 , Autostrada A10 Sebeș-Turda

https://www.youtube.com/watch?v=1gcELSJLOZM&ab_channel=Adisan

Multumim Adisan

carutasul

eu mă duc să bag benzină, am prieteni la Cluj de vizitat :)

survola

La Teiuș așa rămân "țepii" aceia ca de arici?

toma

Parca se vede luminita de la capatul tunelului.