Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

TibiV

Din aer parea OK.
De la sol.... Vai mama noastra cat mai au de munca....  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

AM trecut si pe la alunecarea Oiejrea ...dar nu mam putut misca prea mult ca ....m-au reperat pznici si ...cainii....le-am spus la CAINII ca sunt de la API ....dar nu or vrut sa ma creada ... :D :lol:

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

in imaginile cu zidul de pilotiforati se vede cum a lucrat apa ... :o

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

am si eu o intrebare ...unde vor drena apa ....ca trecere pe sub DNU ....nu este in zona pasajului ....iar rigolele si fantanile in colo duc apa ... :o

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Adisan

voicul

Mi se pare interesanta solutia aleasa la pasajul de la 8.10 - urcare/coborare pe 2 benzi - pasaj de 1 banda.

StefanCelMare

O fi fost drum agricol. Dat fiind că nu ai vizibilitate, nu poți probabil face tot pasajul la o bandă...
Vin utilaje mari, combine, tractoare, le pui să dea cu spatele? Are o logică.
Pe de altă parte, e drept că nu am dat atenție, nu știu dacă e ceva standard sau e doar aici așa.
Aș suspecta un standard totuși.

Attreyu

Eu nu inteleg ceva elementar - anul trecut sau in primavara se inaugurase L1, nu ?

Daca s-a inaugurat, de ce se "lucreaza" inca ?

gicu

Inaugurarea nu exista ca termen tehnic sau juridic. A fost dat în circulație, dar lucrarea nu este recepționată.
Acum se execută ultimele lucrări pentru a putea fi recepționat.

elphax

Attreyu -  precum vezi, pentru ca au deschis (partial!)  in graba, au aparut probleme si se repara. Plus partile care nu erau deschise.

ciprebbe

Quote from: yetiman on September 30, 2021, 07:57:57 PM
:D Ce avem noi la min 7:35 la nod Alba Nord?

Sa fie pusa in aplicare solutia propusa aici pe forum de intrare pe A10 spre Sebes pe breteaua de iesire spre Turda, ca sa nu se mai incruciseze fluxurile?

NU.
Se face forma finala din PT in zona respectiva. Nu se ia in calcul varianta discutata aici pe forum, nici nu ar avea de ce la momentul actual.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

yetiman

:D Intrebarea mea era justificata de faptul ca acum 2 saptamani (16.09) insula era completa.

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu