Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

nicolaem

^ nu stiu cum reusiti voi sa vedeti pdf ala cu font de 2.5

am trecut documentul prin cateva conversii. aici un link unde se poate vedea mai usor:

https://www.docdroid.net/tVcU1ty/copy-of-autostrazi-in-executie-proiectare-si-executie-lucrari-pdf

AlinC

ovicor

Min. 3:40. Camion incadrat gresit, se "redreseaza" brusc.

sergiucloog

Am venit astazi Cluj - Sibiu... breteaua care leaga A10 de A1 e jalnica, sunt deja petice si trambuline. Dupa doar cateva luni de folosinta!!!!

StefanCelMare

Care parte? Viaductul sau partea dinspre Sibiu, cea pe balast? Sau ambele? E foarte lunga breteaua A10 Alba-Sibiu.
Ca idee, să știu la ce să mă aștept.
Slab constructor Pizza, se vede și la corpul lotului 1, și la toate conexiunile (griatoriile Alba Nord, giratoriul Alba Sud).

ijwtsh

Intrebare: se poate deschide circulatia pe lotul 2 fara sa fie finalizata supratraversarea de la Sancrai? Acolo pare ca mai au mult si bine de lucru.

GAC

La Teius ar face bine sa se apuce de hidroizolatie la pod, sa nu-i apuce vremea ploioasa...
Daca ar fi sa traga tare, in 2 saptamani ar fi gata podul la Teius. Stratul de uzura sa poate asterne in prima parte a zilei si marcajele seara. De asemenea, si la Oiejdea, un sens poate fi terminat intr-un numar de zile...
Imi pare ciudat ca inca nu s-au apucat de marcajele rutiere in conditiile in care avem uzura pe niste zeci de Km.

yetiman

A postat o informatie AlexV in 21.09:
QuoteCu putin noroc luni vom vedea primele dungi albe pe asfalt.

Si eu as fi curios ce s-a mai intamplat la Sancrai. Acolo e punctul critic acum. Oiejdea (cu restrictie) si Teius pot fi date in circulatie pana la sfarsitul anului fara probleme.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

carutasul

Când eu îi ziceam acum un an lui @Horațiu Cosma că o să termine autostrada și o să rămână supratraversările... :)
Bine, a fost ghinion, dar la șapte sau câte au fost era aproape imposibil să nu apară o problemă la unul...

hefaistos

Întrebare esențială. A blocat instanta lucrările? Ca de nu, ultimul pasaj poate fi gata la 15 octombrie.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

GIV

filmare zona sancrai 25.09.2021

florinalba

La ce se vede din imagini la Sancrai sunt ""subtiri"" nu stim exact daca au dat inainte sau inapoi.  :lol: :lol: :lol:

dargauda