Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 29 Guests are viewing this topic.

carutasul

Pizza chiar vrea să ne părăsească luna asta? :)
Bine, mai sunt lucrări în afara corpului autostrăzii, cred că nici spațiul de servicii nu e gata, dar acolo lasă 10 Dorei ...

ovicor

Daca li s-ar permite autoturismelor sa intre pe breteaua dedicata spre Teius, ar putea sa se incadreze spre Sebes fara a trece de spatiul dintre sensuri. Inclusiv dirijarea actuala pe pasajul peste calea ferata sugereaza ca se doreste ca autoturismele sa continue pe sensul opus pana la iesirea de pe pasaj, in zona unde se trecea inainte invers. Ma rog, cautam logica la ce face Putzaroti!

cfdp

La cate detalii mai au de pus la punct , in ritmul lor mai dureaza 1 an. Am amintit in trecut: a se vedea intradosul la poduri /pasaje, ex infiltratii pe linga guri de scurgere si in rosturi,  scari pe sf con fara acces din autostrada (trotuarul de secviciu de pe pod) - separate de elevatiile si panourile fonoabsorbante montate continuu),... parapet lipsa de ex pe breteaua spre Sebes din alba nord chiar pe curba, semnalizari vizibile la iesirea bretelelor din cale curenta ( triunghiul unde s-a montat parapetul de prot, rigole infundate, ........ fara sa mai punem neregularitatile din partea caros, astea fiind numai o parte din lucrarile "TERMMINATE".
    Sa nu mai amintim cele neterminate printre care Renumitul giratoriu de la iesire din AI

toma

DN la iesire din giratoriul Nord spre Teius asa v-a ramane, nealiniat ?

hadrian

Salutare colegi !
Credeti ca sunt ceva sanse ca pana in 27 nov sa fie dat in folosita tronsonul 2 din A10? Intreb aici ca sunteti in "paine" , nu ca ziaristii care fac stiri de 2 lei.
Vreau sa merg spre Budapesta(si mai departe) si imi faceam un calcul daca sa incerc pe acest traseu. Am mai fost in urma cu 2 ani si fix pe aici am stat mult bara -la bara pe vechiul drum :(
Nu dati cu pietre, daca s-a mai intrebat, nu am urmarit atent.
Macar daca sunt sperante sau clar nici o sansa.
Multumesc !

ijwtsh

@hadrian nimeni nu poate sa-ti spuna cu certitudine. Parerea mea personala e ca anul asta o sa se circule pe lot, cu sanse bunicele pentru 27 noiembrie.

Ionut

Nu stiu de unde e termenul asta de 27 noiembrie. :o
In opinia mea, se vor lalai pana spre jumatatea lui decembrie.

AkaManah

yetiman

^^ @Ionut - nu e nici un termen de 27 noiembrie  :D
E data la care @hadrian va calatori si era curios daca are sanse sa mearga pe A10....

Personal, nu cred. Cu mult noroc si vreme favorabila, pe undeva dupa 15 decembrie... (poate)
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

AlinC

voicul

Vad ca tot ce putea da Pizza in circulatie, a dat. Si asa s-au rezolvat problemele de trafic.  :o
Sau o fi 16 si 17 zi de Duminica in zona respectiva?  :D

Chiar e pe bune: vor sa termine si sa plece?

GIV

eu cred ca la momentul filmarii nu au fost valori mari de trafic
problemele de trafic vor fi rezolvate doar la deschiderea lotului doi. acum blocajele tot in 2 giratorii se lovesc chiar daca au mutat traficul pe celalalt sens al pasajului peste CF

bbogdan8

Pe la ora 17 era deja in actiune un utilaj care freza asfaltul pe banda 2 cu probleme ( unde pana ieri se iesea spre Teius ). In sensul de la AB nord era inca activitate, sunt tare curios daca acum ca incep ploile incep si ei finalizeze mizeria aia de sens  ???