Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

AlinC

florin74

Dl Pistol ar trebui sa isi dea niste palme inainte de a deschide gura pe subiectul asta... Zici ca acum a aparut din spuma marii
Hai sa ne uitam un pic in CV-ul lui
In 2020 șef cabinet ministru MT...după aia poziția cheie și executiva în CNAIR...aprox 1 an de director Implementare proiecte

http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/echipa/CV%20Pistol%20Cristian.pdf

Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase...

carutasul

arată destul de optimist cu stabilizat la Oiejdea :)

survola

Ar fi mai mare rușinea ca anul acesta să nu se deschidă pentru circulație acest lot.

Vlad94

Singura zonă cu schepsis este pasajul de la Sâncrai care e blocat în scandal. În rest, la Oiejdea se asfaltează un sens de mers și la Teiuș este aproape gata totul. Ar putea fi dat drumul și fără ca pasajul Sâncrai să fie gata (dacă e blocat în justiție). Pentru locuitorii dintre Sâncrai și Ciumbrud s-ar putea folosi pasajul din sudul localității și drumul exploatare paralel cu autostrada.
Aici varianta:

Powered by API/PUM imgur uploader
A10 nu trebuie blocată nicio zi, ar fi o bătaie de joc la adresa tuturor șoferilor care îndură traficul infernal.

hvm

^
Eu as baga problema craparii gresiei in bucatarie la culpa comuna.... Guvern ca n-a expropriat daca era prea aproape de Autostrada sau de pasaj, si domnul cu pricina ca nu si-a facut fundatia cum trebuie si mai important ca n-a tasat cum trebuie fundatia.

Nu lucrez in domeniu constructiilor dar stiu ca daca nu faci o tasare corect a pamantului adaugat pana la cota atunci cand iti faci fundatia, o sa ai probleme mai tarziu. Am avut situatia si in familie. Am incercat sa il conving pe respectivul ca daca a adus si a pus 5 masini de pamant & balast pentru a ajunge la nivelul fundatiei si a turna placa deaspura, ar fi bine fie sa taseze bine inaint ede a turna placa, sau sa puna armatura ca si la o placa intre parter si etaj, ca altfel i se taseaza pamantul si o sa se trezeasca cu crapaturi sau mai rau ca se lasa placa mai jos. Ei bine la el au fost ambele, mai intai s-a crapat cam in doua gresia din bucatarie, si apoi a inceput sa se lase o jumatate mai tare iar cealalata mai putin (Suspectez ca in partea aceea a fost doar pamant pus pentru ca in exterior s-a lasat mai mult (vreo 4-5 cm) iar in ceallalta parte doar 2). daca o turna ca pe un plafon, ramanea pe pozitie, cu o oarecare zona de aer sub placa (dupa ce se lasa pamantul sub ea).

Nu stiu cat de multe vibratii ar putea sa fie acolo de la compactoare de s-a crapat asa tare (in cazul in care a fost pregatita fundatia cum trebuie si nu pe principiul: lasa bai ca merge-asa)...

Pe de alta parte este trist ca se intampla, dar totusi de ce face scandal acum legat de panouri fonoabsorbante? nu trecea drumul tot pe acelasi traseu si inainte de a se face pasaj sau cum? Ca el vad ca se plange de pasajul peste A, nu de A in sine.. Si ala peste A este pe acelasi trasiu pe care era si inainte drumul. Daca atunci n-a avut probleme cu zgomotul si praful, nici acu n-ar trebui sa aiba dupa deschidere, ca e tot acelasi traseu, doar ca 1m mai sus si are si niste mici garduri de beton..Imi scapa mie ceva?
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

prd.marius

Nu vreau sa le iau apararea, dar numai in locul celor ca ei nu as vrea sa fiu.
Sa vezi ca dupa ani in care ti-ai cladit ceva ce tu consideri casa ta, se alege praful de ea.

Nu aruncati cu pietre, e doar o parere personala. Repet, sper sa nu fiu vreodata in locul lor.

mirceaeliade

din filmarea postata de Alin se pare mai sunt fix 3 puncte ramase de lucru, restul parand a necesita doar lucrari de finisaje.  As zice ca la ce activitate apare pe video, in 1-2 luni se poate termina lejer cam tot ce e necesar pt a da drumul la circulatie in regim restrictionat de viteza, indeajuns cat sa se evite cele 30 de minute de stat la cozi pe DN paralel

andrey_rsu

Se vede Luminița aia mult așteptată pe acest lot, 1 noiembrie e foarte fezabil pentru o deschidere, cu restricție la Oiejdea  evident. Toate punctele critice sunt ok, chiar și la Sancrai cred eu ca va fi gata la timp, mai ales ca cei de la Baxcom nu mai au mult la structuri și Marcu se va mișca rapid după la rampe.

florinalba

Super. Au intrat si autostrazile in lupta politica.  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. "Nu a fost bun ala dinainte , asta de acuma e bun si o sa va dea drumul la autostrazi."  Cam asa traduc eu cea ce declara "politrucul" Pistol din articol.

alecu26

Pe finalul saptamanii viitoare vor incepe si gardurile. Daca aprovizionarea merge ok, pana la final de Octombrie cel tarziu vor fi gata.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

adiarc

d-nu "pistol".... vrea sa para "serif" ...mai ales prin prisma dueluluide rahat din 25 sept...si incearca sa traga cu "gloante"....
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

prd.marius

adiarc, bine zis.
dar mai mare problema e ca din ce in ce mai multi vor sa para "serifi".

Păun

bbogdan8

cred ca au dat astazi drumu la circulatie pe sensul Sebes-Turda pe pasajul de la Alba Nord. Cel putin asa mi s-a parut astazi. Poate confirma si "zburatorii" mai tarziu