Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 29 Guests are viewing this topic.

AkaManah

Si totul ca sa isi optimizeze costurile cu acel pod. Vechiul amplasament presupunea un pod usor in diagonala pe A10. Eu sper sa le dea in bot daca a fost nevoie de un proces pentru a munci civilizat.

Xander

Nu ca tin cu ursul, dar traficul (si implicit zgomotul) pe DJ este acelasi si cu pasaj si fara, si cu autostrada si fara.
Faptul ca Aktor s-a apucat de pasaj in faza terminala a proiectului este iarasi o chestie ok din punctul meu de vedere, pt ca nu i-a deranjat timp de 6 ani cu constructii, ci cateva luni.

Au si proprietarii motivele lor obiective de a fi suparati, cu siguranta, dar senzatia mea este ca toata povestea e cusuta cu ata alba.
Pana la urma se stie concret care sunt revendicarile proprietarilor?

Dragosdimitrescu

Exista un termen oficial de dare in circulatie a celor doua loturi complet?

endre.kemenes

^ Care doua? Te referi la restul din ABN? Oficial nu am vazut, dar Drula a vehiculat perioada de 1-15 noiembrie cand a facut bilantul dupa demisie.

cris_ct

Nr. 1 niveleaza ce descarca nr. 2,
@florin74  aici sensul spre Sebes "va urca" fata de celalat sens?
Sau in urma consolidarilor se va aduce la acelasi nivel?

Powered by API/PUM imgur uploader

Vlad94

Observ ca inca nu s-a facut nicio modidifcare la proprietate, decu cred ca se merge pe scandal. Cat despre praf si zgomot, nu ma pot pronunta.

sprite

Există riscuri mari ca lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeş - Turda şi lotul 2 al drumului expres Craiova - Piteşti să nu fie finalizate până la sfârşitul anului, a declarat, marţi, consilierul pe probleme de infrastructură din cadrul Cancelariei prim-ministrului, Cristian Pistol.

https://www.agerpres.ro/economic-intern/2021/09/14/pistol-guvern-sunt-riscuri-sa-nu-fie-finalizate-anul-acesta-loturile-2-din-autostrada-sebes-turda-si-din-drumul-expres-pitesti-craiova--779398

AlinC

AkaManah

Cum sa nu fie nici o modificare? Va trebui sa își mute gardul pentru a putea ieși din curte. In plus, valoarea proprietății a scăzut enorm, poate cu 60-80% din cauza schimbărilor provocate de prezenta A10 in nici 100 de metri. Nu cred ca e nepotrivita pretenția financiara.

Vlad94

Mă refeream strict că nu s-au apucat să mute gardul deloc.

ijwtsh

Nu scrie nimic concret in acel articol. As fi inclinat sa spun ca e rea vointa doar ca sa nu se adevereasca spusele lui Drula. Caz in care nu mai am cuvinte, bataia de joc e la alt nivel.

voicul

Pai sunt sanse de 100% (adica fix 100%) sa nu fie gata, pentru ca: CIC si alte lucruri. Deci au dreptate nu va fi gata! (am pus si "!" sa para asa de senzatia ca curat-murdar  :D )

Asta nu inseamna ca nu se poate circula pe lot din 2021. Ultimele filmari demonstreaza ca e fezabila circulatia din 2021.