Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

interesantul

Quote from: Adisan on September 10, 2021, 06:01:30 PM
Sâncrai, relocare DJ142L din 09.09.2021

Io zic să nu visăm erotic. Anul acesta nu se va circula pe Aiud-Alba.

Poate, cândva în martie daca va fi iarnă blândă, dacă nu, la începutul verii 2022. Asta numai pentru că: Sâncrai. + haosul de la centru.
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

raulbogdan23

Cateva cadre surprinse din avion ieri cu A10 Lot 1 si 2

A10 lot 1, nod Alba Sub

A10 lot 1, nod Alba Nord

A10 lot 2, zona cuprinsa intre Oiejdea si nod Teius

A10 lot 2, zona cuprinsa intre nod Teius si capat lot 2

Powered by API/PUM imgur uploader

AlinC

Fred

Pana la urma nodul ramane cu bretelele alea neconforme sau se va face ceva, vreodata, eventual de alta administratie mai competenta?

Sorinus

Podul aferent drumului agricol, de la min 13:00, asa ramane?

vancouver

Mizeria din nod, pe zonele de pamant asa ramane? Nu se face readucerea peisagistica la starea anterioara constructiei, eventual ceva plantare de arbusti, etc...
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

ddfab

Deci, inevitabilu s-a produs...accident în zona cozii de așteptare la ieșirea de la Alba nord, în zona unde se reduc benzile ,pe sensul Sebeș-Turda...

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ddfab

TibiV... răspunsul era:  ochii mei  :). Intretimp a pus AlinC...

AlinC

danutzu_1069

Na belea, acu puzzaroti trebe sa repare parapetele... Pe ambele parti...
Cel mai probabil soferul nu a vazut coloana oprita  in fata, si a franat / tras dreapta de volan, si apoi a ricosat in pozitia finala...
Eu zic si ca nu purta centura ca altfel nu se dadea cu capul de parbriz....

alin2pas

De ce să poarte centură? E un moft, accidentele se pot întâmpla numai altora, care nu sunt așa ,,meseriași" la volan. Până la proba contrarie...
În cazul meu, când a fost ,,proba contrarie" am purtat centura, altfel nu mai scriam acum pe forum.

toma

Foarte prost amplasat podul peste autostrada min 2,57 se vede clar sicana.De aici complicatiile in constructia DJ. cu consum materiale in plus si costuri mai mari.