Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 30 Guests are viewing this topic.

florinalba

^
Teoretic da. Cred ca am scris si eu mai demult despre varianta asta.

xab80

Quote from: Vlad94 on September 01, 2021, 02:05:30 PM
Credeți că A10 se poate deschide și fără traversarea de la Sâncrai? Adică să dea în circulație lotul și apoi să finalizeze rampele pasajului. Am văzut că cei din Sâncrai au alternativă de ajunge în Aiud prin Rădești, apoi pe un drum comunal asfaltat și pe DN1. Nu dați cu pietre.  :lol:
Nu dam cu pietre :), dar ginditi-va ca oamenii aia au suferit de traficul infernal de pe DN de ani de zile. Acum sa le pui in carca si un ocol de cativa km... Nu cred ca se va inaugura lotul fara pasajul acela. Mai ales ca e un drum destul de circulat din cate stiu eu.

voicul

Dar de ce nu ar fi gata pasaul de la Sâncrai odata cu restul de lot?

ddfab

^ probabil s-a gandit omul la acel proces deschis de cei cu casa blocata de betoane. posibilitatea sa se blocheze lucrarea in zona, ar fi. dar sa ne muscam limba si sa speram ca vor continua...

Vlad94

^Exact la asta m-am gandit  :lol:. Am verificat distanta pe cele doua variante pe Gmaps. Intre Sancrai si primaria Aiud sunt 7.1 kilometri prin Ciumbrud si 8km prin Radesti. Timpul este identic, 11 minute la aceasta ora. Daca se deschide A10, DN1 se va goli. Intre Ciumbrud si Radesti/Sancrai nu stiu cat trafic este,dar este un deranj mult mai mic decat sa tii inchisa autostrada.

Adisan

paulmare

Multumim de filmare - au umplut cutiile in sfarsit, se poate intoarce Retter sa termine podul si sa scoata reazemele alea temporare pe care stau grinzile de metal

AkaManah

Quote from: Vlad94 on September 01, 2021, 02:05:30 PM
Credeți că A10 se poate deschide și fără traversarea de la Sâncrai? Adică să dea în circulație lotul și apoi să finalizeze rampele pasajului. Am văzut că cei din Sâncrai au alternativă de ajunge în Aiud prin Rădești, apoi pe un drum comunal asfaltat și pe DN1. Nu dați cu pietre.  :lol:

Mi se pare ridicol sa se ia in calcul o asemenea varianta. Practic giram impotenta autoritatilor si lenea si nesimitirea constructorilor. Dupa 8 ani, inca le cautam noi, victimele, solutii.

Despre procesul initiat de familia din Sancrai va pot spune doar ca aktorii au avut si au o atitudine execrabila fata de acesti oameni. Nici macar nu i-au chemat sa discute o solutie acceptabila. Sub umbrela generoasa a `interesului national`comit un abuz continuu doar pentru ca acestia au cerut sa fie despagubiti onest.

ciprebbe

Trebuie inteles ca despagubirea onesta poate fi dispusa doar de catre instanta in urma unui proces.
Platile pentru exproprieri sunt facute la valoare pt care se platesc taxele si impozitele. Nici un leu nu poate fi platit suplimentar decat in urma unui proces si a unei expertize. Asa e legea si s-a mers pe ea pentru a nu repeta greselile din lvechea lege de pe vremea Bechtel cand , daca trecea pe la tine pe teren , te imbogateai din exproprieri.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bacovia

Deci termina Aktor anu asta ST2?  :troll:

endre.kemenes

survola

^^ Din zi în zi mă aștept să apară marcajele și pe lotul 2.

ciprebbe

100% Aktor NU va termina lotul 2 in 2021.
Important e sa termine calea de rulare si toate elementele de siguranta rutiera pentru a deschide traficul.
Sa speram ca in noiembrie se va putea circula cap coada pe A10.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

AlinC

ST1, nodul rutier Alba Iulia Nord: