Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

elphax

da, traficul creste de la an la an
se aplica evident si la luna august, mai ales ca anul trecut , din cauza pandemiei, multi nu au venit in tara in concediu
se vedeti ce va fi inainte si mai ales dupa Untold - festivalul este 9-12, iar pe 13 incep cursurile scolare

interesantul

Quote from: adyneamtu on August 26, 2021, 07:30:54 PM
Dupa cum observ pe ANCPI, a fost deja expropriata ........

Nu inteleg de ce nu au proiectat drumul in aliniament. Au trebuit sa proiecteze o bucla in loc sa mareasca deschiderea poduluii cu catva metri... Parerea me e ca s-au complicat numai de dreagul de a se complica
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

dan tm

Probabil au un proiect standard de poduri peste autostrada si nu se mai complica sa se adapteze la anumite situatii. Se complica apoi cu accesul in curba si in urcare.

Din ce vad pe portal ANCPi  reclamatii sînt deja expropriati, însă se observa în capătul grădinii ca folosesc si un teren care nu le apartine.Este o alee care merge spre pomii ăia.

survola

Oricum ar fi proiectat pasajul trebuiau și bretele la sol pentru riverani, deci amprentă la sol mai lată.

Iceman

Întrebarea este dacă Casa a fost executată cu autorizație de construire și dacă a respectat autorizație respectivă?... dacă nu a executat conform autorizației sigur va avea probleme în oprirea lucrărilor

pentium10

da e cu AC, e cu rosu pe cadastru, deci a fost "edificata" legal
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

TibiV

Am facut ieri Dej-Bucuresti.
9 ore 55 minute. Este adevarat, 25 de minute oprire la micii de la Dedulesti...  :-[

Anyway...
Desi cunosc proiectul cu ochii inchisi, la Alba Iulia Nord am facut si eu o "taraneasca"...

Indicator corect...

Aici m-am pierdut...

Cu zoom. Am avut senzatia ca intrarea in giratoriu este inchisa...

Cand am ajuns aproape si am vazut ca este deschis era prea tarziu, dar nu am facut manevra aia (aproape accident) despre care s-a discutat aici...

Asa ca m-am dus pe "directa" spre Alba...

... si am facut "tigania" cu intoarcere peste linia continua, ca sa intru pe A10...  :-[

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Breteaua de intrare pe A10 spre Sebes (spre Turda inca mai asteptam dupa un aktor nu prea grabit...)

Coada de camioane pe pasajul pe CF pe sensul de iesire spre Teius...

Se lucra pe pasaj...

Dar socul meu s-a produs AICI:

WTF?!?!...

Pentru o clipa m-am temut ca voi fi scos prin Alba Sud in DN1. Dar nu...

elphax

TibiV

elphax,
Habar nu am. Nu am indraznit sa opresc si sa intreb....

Ingustarea continua...

... abia aici se termina

Amortizoarele / atenuatoarele de impact lipsesc in continuare...

(to be continued...)

TibiV

Este clar unde sunt. Continuam cu problema ras-discutata...

Avantajul unui membru pe forum: nu m-am incurcat cu banda 1...

... pentru ca stiam ca urmeaza asta

Este suficient loc pentru un autoturism...

... dar este tare din scurt...

... si am avut noroc ca banda 1 dinspre Deva era libera

Gata cu A10...
Mai multe poze aici: https://imgur.com/a/I2icgWD

LE
Am uitat sa precizez ca din giratoriul Alba Iulia Nord pana am intrat efectiv pe A1 a durat 14 minute (16.45-16.59) - desi pe zona ingustarii nu am mers cu mai mult de 60km/h - daca imi aparea vreun Dorel in fata?
(Iesirea de pe A10 la Aiud pana la giratoriul Alba Nord = 1 ora 5 minute. Fo' 30 km...)
Oare de vrem toti autostrazi?!...

adiarc

Mersi de poze Tibi

Lucrau la marcajul definitiv rezonator....pana acum era "decat" cu vopsea
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

JohannDB

"" Întrebarea este dacă Casa a fost executată cu autorizație de construire și dacă a respectat autorizație respectivă?...""  Cred că marea întrebare este DE CE nu se poate proiecta un pasaj/supratraversare pe linia/axa vechiului drum și trebuie NEAPĂRAT acest păgubos "s" pentru racordare ?? Poriect tip (de pod) care-i musai perpendicular ?? Riveranii nu pot fi lăsați în pace ??

ovicor

Pentru[ca "CANAIR"]-ul accepta!

GDC

In all fairness, e corect ca toate s-urile pe la supratraversari deja sunt gretoase, dar proiectarea pe axa vechiului drum nu stiu daca ar fi "lasat in pace" riveranii. Din ce inteleg, exproprieri au fost oricum pe ambele parti.