Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 28 Guests are viewing this topic.

Deutschländer

@idna:

te contrazic. In cazul de jos nu iti da seamnu voi sa treci peste linia. Semnul iti spune doar ca se nu intra pe zona protejata, atat.

E pur si simplu Pizza care nu a facut treaba cum trebuie si nu a vrut sa da 200 EUR pentru benzi galbene pentru marcaj provisoriu. Atat. Acum oricine trece ilegal. Si in video de ieri de la AlinC s-a vazut cum cativa din directia de sud au mers destul de mult in stanga. Pentru ca, daca te uiti pe screenshot-ul tau vezi urma de marcaje. Si iti arate ca sunt doua benzi spre nord.

rio tinto

asa e @idna, sunt acoperiti, insa cand breteaua spre alba iulia era inchisa aveam parapeti de beton care te fortau efectiv sa sari in partea cealalta, iar tot sirul de masini se forma pe acolo (era singura optiune si daca erai singur pe drum).

Acum sirul de masini se formeaza conform marcajelor cu mult inainte de "bifurcatie" (evident spre Alba Iulia), iar cu 10 metri inainte, daca ai noroc sa vezi acel indicator, e foarte ciudat pentru un sofer sa faca manevra asta si sa sara in partea cealalta. Totul pana acolo iti spune ca esti pe partea potrivita si apoi ai 2-3 secunde sa decizi daca sa virezi totusi spre stanga, incalcand hasura respectiva. Noaptea-i si mai fain ca s-au oprit cu iluminatul cu 200 de metri inainte (alt exemplu de 'noi muncim, nu gandim'  :lol:

Ideea mea era urmatoarea: cei care lucreaza aici nu au avut niciodata o abordare de ansamblu asupra a ceea ce fac, nu au 'a sense of big picture road interchanges' sa zic asa. Trebuie sa vorbim noi aici, trebuie sa apara stire la Digi, 2-3 accidente, pana sa zica cineva acolo: "mergeti ma si trasati 2-3 linii ca lumea pe acolo"

Din video-ul lui AlinC reiese ca dintr-o data toata lumea are treaba in Alba Iulia si nimeni nu mai vrea sa ocoleasca orasul pe centura sau autostrada  :lol: Cativa au avut curajul sa intoarca... sunt si aceia care nu au un asemenea tupeu pt un 180 de grade dupa ce realizeaza ca se indreapta spre oras si continua pana la Ambient :))

AkaManah

Ieri am dat o fuga pana la A10, zona Sancrai si am observat ca nu se pun panouri fonoabsobante pe partea cu casele care sunt detul de aproape. Au pus doar la viaductul de la Secadase si au continuat cu stalpi obisnuiti. E normal asa? Casele sunt doar la cateva sute de metri.

alin_simeriaveche

Ieri am trecut si eu prin zona si am ramas uimit sa vad Aktorii ca lucreaza duminica. Erau destule camioane de la Marcu pt o astfel de zi.

rocklee

pe filmarea de la Alba Nord a luli AlinC....la minutul 1.53 ....ieste un indicator cu sensul giratoriu ...eu nu am opservat ....arata banda dedicata  spre ALBA ....SAU ESTE STEARSA ... :o :o

daca este inca stearsa ....aceasta  inseamna rea intentie .... :(

mishu77

Am trecut si eu ieri pentru prima data pe A10 lotul 1, dar intradevar asfaltul se prezinta rau pentru o autostrada deschisa acum 10 luni. Parca sensul Sebes - Turda e mai prost decat Turda - Sebes. Am observat ca nici panouri antiorbire nu sunt, nu se monteaza pe A10? Probabil sa mai discutat pe forum dar nu am vazut eu.

Cum a zis si @alin_simeriaveche am ramas uimit sa vad ca lucreaza duminica la alunecarea de la Oiejdea.

voicul

Cred ca "graba" aktorilor e din cauza de penalizari care sunt aproape.
Si asa au pierdut milioane pe lotul asta, daca mai platesc si penalizari ...

Totusi e interesant ca se grabesc acolo unde lucrarea e in afara carosabilului, deci teoretic se poate face/termina si dupa deschidere.

hefaistos

1. "Graba" e mult spus, cam asta ar fi un ritm in zona de normalitate.
2. Printre motive e si ca lucrarea de la A0 e pe teava si nu au probabil capacitatea de a duce doua in acelasi timp. De aia au si tras matza de coada la Bucuresti pana s-au apropiat de final pe A10. Si probabil conteaza in ecuatie si expirarea termenului.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

voicul

Ca la noi: intai au dat drumul si dupa au facut marcajele la AB N - dar acum sunt.
3.27 mda ... e bine ca exista noroc si Dumnezeu si ca unii sunt atenti!

Chiar ma bucur sa vad miscarea de pe lotul 2. Nu se vad neaparat progrese in filmari ca sunt filmarile cam dese  :lol: , dar la ritmul actual faca nici un dubiu termina anul acesta.

Vlad94

Multumim Adisan pentru filmări. Observ că la Oiejdea pregătesc sensul Sebeș-Turda, înseamnă că vor da în trafic half profile în zonă. Am o curiozitate. S-ar putea deschide autostrada și să se finalizeze pasajul de la Sâncrai?

bacovia

ddfab

asfaltari in zona Oiejdea, in spatele Albalact.

danutzu_1069

Da, min 3 si ceva... doar reflexul celui de pe banda corecta, si faptul ca de pe sensul celalalt nu venea nimic....

In schimb la min 6:40 avem o alunecare de teren de toata frumusetea... (@Adisaan a vazut si a insistat cu filmarea...)

ovicor

Nu doar alunecare, cred ca si-a frecat omul si aripa fata si spate de jalon!
L.E Scuze, eu ma refeream la min. 3:30. Merci de corectie, @vlad94!