Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 35 Guests are viewing this topic.

AlinC

S-a deschis breteaua pentru intrarea directa in oras, la sensul giratoriu de la Alba Iulia Nord. Cativa soferi dezorientati:

ioji

Mi se pare mie sau la trecerea de la noul asfalt la cel vechi exista o denivelare consistenta? N-au reusit nici macar sa-l aduca la nivel...
Multumim AlinC  :)

Dragosdimitrescu

Dupa deschiderea bretelei directe spre Alba Iulia nu a mai fost coada deloc aici. One problem solved.
Dar chinul indurat sambata ora 13-14 la Aiud si Teius a fost teribil.

oldtimercraiova

Doar marcajele trebuie rezolvate, conducatorii sunt foarte derutati si riscul de accidente foarte mare!  :)

AlinC

ST2, zona alunecarii de teren de la Oiejdea:

AlinC

AlinC

AlinC

toma

Mă ,,minunez,, de cate ori vad iesirea din giratoriul inspre Santimbru si nu-mi explic cum axa drumului a iesit deviata spre dreapta cu aproximativ latimea unei benzi de circulatie. De fiecare data cand treci prin zona, e un soc. Intreb, asa o sa ramana DN, nealiniat ?

rio tinto

S-a deschis breteaua spre Alba Iulia, dar in doru lelii asa, fara marcaje, fara indicatoare corespunzatoare. Sa ajungi in giratoriu e ca si cum ai intra exact pe contra sens. Trebuie sa treci peste o zona hasurata, iar din sens opus nu sunt delimitate benzile si a aparut si o sageata veche in directia opusa exact pe sensul de mers.
De fiecare data cand s-a deschis ceva la Alba Nord in ultimul an, s-a marcat exact, dar exact cat tine de lucrarea finalizata, nimic mai mult

carutasul

eu sper că vin și cu marcajele mâine, (măcar provizorii, cu bidineaua cu var) că altfel ar fi penibil, hai să zic că azi a fost închis la non-stop și n-au avut vopsea...

florinalba

S-au dat imaginile lui AlinC cu brambureala de la AB nord si la Digi24.

Telvanni

Tare mult trebuie sa ne urasca constructorul de ne-a tinut un an cu breteaua aia blocata... >:(

Ionut

abcxyz

@rio tinto, există indicator ocolire stânga dreapta (minutul 2:35 sau aici https://prnt.sc/1qert2y). Înainte să redeschidă breteaua tot pe același "contrasens" se circula. Erau și atunci acoperiți de lege, prin indicator ocolire (doar) stânga, indicatoarele având prioritate în fața marcajelor.