Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 35 Guests are viewing this topic.

ddfab

^ florin74. s-au reintors la asfaltare? Marcu au reinceput azi la Oiejdea.

florin74

Teoretic de azi ar fi trebuit sa reinceapa.
Sa vedem cu vremea cum stam...Azi si maine prognoza nu este extraordinara.
Cel mai probabil de joi baga tare.

mircea

@florin74 să sperăm că e așa cum spui tu, cu 1 decembrie cel târziu. Eu o să cred când o să văd deschis lotul ( nici măcar când e cu toți parapeții montați și toate marcajele făcute nu o să cred), pentru că Aktor.

TibiV

Nu este corect sa scrii cu majuscula.
Corect este: aktor... >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Granata06

In urma cu doi ani de zile:

sursa: facebook - aktor Romania

nicolaem

^ 12.208 pesrsoane apreciaza asta

crystale

La ce coadă era astăzi între Sântimbru și Teiuș (de m-a pus Waze să ocolesc pe la Coșlariu și tot am ajuns semnificativ mai repede), nu mai are nevoie aktor de carne până de Paști la anul.

andrey_rsu

E blocat complet încă de la ieșirea de pe autostrada de la Aiud..... Asa dezastru ca astăzi de mult nu am văzut, efectiv e drumul plângerii

bbogdan8

astazi Santimbru - sens giratoriu intrare Alba Iulia inainte de ora 16 (fix 3.8 km )  : 50 de minute(google maps arata 45 de minute de mers pe jos ). De cateva zile dupa ora 10 se formeaza cozi atat dinspre soseaua de centura cat si dinspre oras spre directia Teius lucru care blocheaza ambele sensuri giratorii si automat blocheaza traficul pe ambele sensuri

sergiucloog

Oare ambuteiajele astea pot avea legatura si cu faptul ca podul peste Aries din Turda e in constructie? Si fiind cozi imense si in Turda, cei care merg spre sud ulterior blocheaza si intre Aiud-Alba...

GIV

ce blocaje mai sunt la sancrai de nu se continua lucrarile?

hefaistos

Probabil sunt "blocati" la alte lucrari. Am vazut ca lucrarile au fost abordate pe rand si probabil ca asta e inca in lista de asteptare.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

toma

Nu se miscă, aproape nimic. Doar cu imagini luate la intervale mari de timp, iti poti da seama de o mică schimbare. Unde e ministrul Transporturilor, unde sant cei din CNAIR ? Pană si primarul din localitate, si dau cazul Albei Iulii, trebuie sa fie implicat, sa faca presiuni, in ,,lucrare,,. Altfel avem situatii ca aceasta.

Adisan