Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hercule

Il filmarea de la Oiejdea de mai sus sunt 20-25 utilaje care nu misca, singura o foreza se deplaseaza. O fi pauza de masa sau greva, ceva?
Deșteaptă-te române!

Adisan

@Hercule cred ca erau in pauza de masa, deoarece cand filmam in acea zona era ora 12:30

IonutP

Pare ca au avansat destul de bine la uzură. Sper sa mențină ritmul si sa deschidă odată lotul asta...

Daniel_I

A  inceput Pizzaroti de cateva zile sa lucreze mai serios la parcarile de la Oarda, deocamdata la parcarea de pe sensul Sebes Turda. Pentru prima data in ultimii 4 ani am vazut mobilizare buna la parcari
On The Road

ijwtsh

Stateam aseara in pat si ma gandeam cum ar fi sa fie gata lotul Aktorilor si cei de la Pizza sa nu fie gata cu partea lor ramasa la Alba Iulia Nord?  :lol:

gicu

Pot să o facă rapid, au arătat asta înainte de deschidere.

Pe mine mă nedumerește ordinea lucrărilor la ST2. Mai au mult de lucru până la deschidere și oricum se va deschide parțial înainte de stadiul de 100%. Așa că deocamdată pot să ignore CIC de la Teiuș și spații de servicii și să tragă tare pe calea de rulare.

SUHOI

Se vede excelent pe filmarea lui alin_simeria veche (multumim alin) ca cei care vin pe breteaua de racord A10/A1 sensul Sibiu doar daca beneficiaza de deplina intelegere si amabilitate a celor care vin pe A1 sens de mers Sibiu (desi semnele de "cedeaza " pentru breteaua A10 fata de A1 sens de mers Sibiu ii fac pe proiectant si beneficiar sa "doarma' linistiti) le permit celor de pe breteaua A10 sa se incadreze in deplina siguranta pe o distanta atat de scurta  (facuta parca pentru pistele de formula 10! Ce era atata was is das sa modifici un podet si sa mergi cu trei benzi (in acea zona) in paralel?! Altii au construit tuneluri de 50 km! Distractia ar incepe cand pe A1 vin inspre Sibiu 2 tiruri in paralel si idem (pana la un punct cat permite breteaua A10) alte 2 tiruri dinspre Alba! Nah, poftiti "interchange"! :-[ >:( :(

alin_simeriaveche

Mulțumesc mult SUHOI dar eu doar am preluat o filmare de pe YouTube 🙂

altr

Catalin Drula, pe Facebook:
QuoteA10 SEBEȘ-TURDA - SE AȘTERNE ULTIMUL STRAT DE ASFALT PE LOTUL 2. STADIUL LUCRĂRILOR: 90%
Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România.
Pe cei 24,2 km ai tronsonului - de la Pârâul Iovului la Aiud - a început turnarea covorului final de asfalt. Se mai lucrează la:
➡️ montarea de parapete,
➡️ spațiile de servicii,
➡️ sistemul de scurgere a apelor,
➡️ iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuș se execută ultimele umpluturi.
Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda.
https://www.facebook.com/catalindrulausr/posts/2565970030215410

bacovia

Reconfigurarea sensului giratoriu putea de mult timp terminata, da nah, Pizzaboy...

Deutschländer

Eu nu inteleg de ce fac asta in plin de trafic.
De ce nu termin cu podul de A11. Trafic directia Sebes-Turda trece cateva zile/saptamani in fata de Toskana Garten iar directia Turda-Sebes acolo unde e acum directia Sebes-Turda.
Asa nu sunt blocari in sens giratoriu de nord iar prin sens giratoriu la intrare spre Alba Iuliu o sa fie volum de trafic redus.
Totusi breteau in fata de Toskana Garten a fost pana anul trecut DN1, presupun ca nu a devenit domeniul privat.

voicul

Cred ca degeaba Pizza a lucrat "insistent" 6 ani pe aceast lot, ca putini au inteles cum sta treaba aici.

Nu ca nu Pizza nu ar putea (sa faca multe), dar nu vrea! Adica nu ii intereseaza de Gigel platitor de taxe!

Cine e vinovat pentru acest stil de lucru?
CNAIR.

gicu

Exact. E mult mai ușor de făcut fără trafic. Timpul probabil ar fi sub 50% dacă îl ataci fără trafic.

alecu26

Pizza va trage mult timp de orice farama de lucru. Nu are alt proiect. La inceput lucre incet ca se suprapunea peste proiectul CF, acu...ca nu are de lucru.

Si nu prea sunt perspective sa castige ceva. Nu ceva sa intre in santier in urmatoarele 6 luni un an
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).