Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 37 Guests are viewing this topic.

pasa_andrei

Bun. Acum Alin daca poti sa lasi drona timp de 10-15 min pe bretea spre Sibiu sa vedem cat de mare "haos" este.

survola

pasa_andrei

Nu mai exagerati, va rog frumos. Se pierd masinile in acest nod rutier la cat de mare este.

Xander

Sensurile giratorii dupa deschiderea bretelelor:

Powered by API/PUM imgur uploader

julz

De fiecare data cand trece o masina pe viaduct "Oleeeee!!"
🇷🇴 Sapa le vindeca pe toate

voicul

Quote from: voicul on July 27, 2021, 01:03:20 PM
Quote from: voicul on July 24, 2021, 02:33:51 PM
Quote from: voicul on July 22, 2021, 06:38:50 PM
Pizza e firma de cuvant - a zis 31 iulie, pai 31 iulie va fi, chit ca termina mai repede.
Dupa 6 ani de frecat menta pe acest lot, nu cred ca isi dau singuri cu "firma" in cap si o sa faca un compromis peste propriul cuvant.  :(
Partea buna: mai sunt doar 9 zile pana pe 31.

"Nodul Rutier Sebeș, conexiunea dintre autostrada A10 Sebeș Turda și A1 se deschide complet la finalul lunii iulie"
100% seriosi Pizza, nu isi schimba ei cuvantul doar pentru ca lucreaza intr-o tara bananiera si/sau ar putea termina si cu 10 minute mai devreme.

:puke:

Aproape SCAPAM de Pizza ! Cine mai spera la asa ceva?

Nu stiu de unde ati scos ca vineri se dechide A10. Luna asta are 31 de zile si 31 e sambata.
Chiar cred cu tarie in cuvantul dat de Pizza!

Inca un cuvant nerespectat de Pizza. Sper ca e printre ultimele contracte prin RO!

---------

Nota: sunt fericit ca au deschis mai devreme. Asta e de bine!
Misto-ul si scarba fata de aceasta firma e ca au tras de timp la maxim. S-a vazut anul trecut ca ar putea sa mearga mai repede, dar ei NU si NU, asta dupa ce au intarziat 4 ani contractul.

JENANT din partea lor, DAR cu acordul CNAIR!

Bine ca am scapt de ei si pot sa nu mai citesc nimic despre lotul asta!

Dominik

Nu doar nodul AB Nord, au mai ramas si parcarile de terminat la care se lucreaza in rate dupa cum se observa in filmari, asa ca nu am scapat inca de Pizza !
You're in Steelers Country

xab80

In sfarsit!! Mersi de video!
:banana:

AlinC

Nodul rutier Sebes complet:

PlayStation

Uitandu-ma la video si vazand nodul complet construit, constat ca este extrem de frumos, pacat ca n-am avut placerea de a fi realizat in termenul initial

Fred

Quote from: ijwtsh on July 29, 2021, 05:13:31 PM
S-a deschis chit ca era lume care spunea ca n-o sa se faca receptia cu acea banda de accelerare neconforma. Cred ca mai multa lume ar fi fost suparata daca nu s-ar fi deschis din cauza ei decat ca s-a deschis chiar daca banda e cum e.
Inca nu e clar daca e conforma sau nu, din drona pare neconforma, trebuie vazut la fata locului. Daca au deschis-o neconforma nu ma astept sa faca nimeni plangere pentru asta, dar macar o pozitie a API are sanse sa atraga atentia, altfel asa ramane pe veci.

Cineva zicea acum cateva luni de niste stalpi care ar trebui mutati in exterior pentru ca nu ramane loc de ei. Or fi astia si sunt cu 1 metru prea in interior, astfel incat nu se putea largi banda de accelerare?

AlinC

Nodul Sebes - bretele 3 si 4, la deschidere:

AlinC

ovicor

Multumim, Alin! Frumoasa si lamuritoare filmarea. Cum era de asteptat, tiristii s-au informat rapid asupra iesirii de pe bretea si intrarea pe A1-> Sibiu. La min. 1:25 un tirist se grabeste sa ocupe banda 2. Se retrage pe banda 1 pentru a ceda banda autoturismului. Merg in paralel, iar in min. 2:07 se vad stopurile tirului, dovada ca este nevoit sa franeze. Alti tiristi incaleca din timp linia dintre benzi. E usor de inchipuit ce se va intampla la un trafic doar ceva mai mare!